Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠως να ναι βρε καλή η μέρα, η βδομάδα, ο μήνας, ο χρόνος, η τετραετία με αυτά που συμβαίνουν γμτκρτμ!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutu.be/nBQtEPfexc4
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63110/
-
Magic WormHole
Μήνυμαστο σπίτι των μητσοτάκηδων σήμερα το πρωί - καλημέρα πρόεδρε - καλημέρα περιφερειάρχα μου, η δήμαρχος ξύπνησε? - είναι πάνω με την αντιπεριφερειάρχη - έλα κάτσε δίπλα στην αντιδήμαρχο να φάμε πρωινό - θα κατέβει ο ευρωβουλευτής ή να ξεκινήσουμε?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑλέξη, πολύ κωλ@παιδο ο Κυριάκος!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
-
Magic WormHole
Μήνυμα(Για το coolpad δεν είπε ότι θέλει ρομ το παιδί? ) Να κ ο πιο ... χρήσιμος των εκλογών!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63101/
-
Magic WormHole
Μήνυμαμπα, όσοι ψήθηκαν ... ψήθηκαν!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63089/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλή βολή παιδιά και καλό ψόφο στους πολιτικούς! (T9 writing) Τανασιιιιι, σου λείπει το νησί βρε... ZBZ1thW4NArJZfRS7
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠου σαι συ κρυμμένη μαρή Λουλού?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από lorenzo81: “Τι είναι το σκουλικοαβαταρ??? ” με πας πολύ πίσω τώρα... σκληκοαβαταρ'
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠω πω υποστήριξη, θα ... βουρκωσω ... θα καταφέρετε να με συγκινησετε βρε σκασμένα παλιόπαιδα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε κοίτα που με συνερίζεται και ο κουραμπιές ΜΟΥ!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα ίδια ακριβώς ενστερνίζομαι Λορέντζο, αλλά ίσως τα Ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά, όπως την έχει πάθει και ο συμφοιτητής με τ αγγλικά του, γι αυτό και δε με ...εννοούν μερικοί. Μας τα χουν κάνει τ@υμπανα με την υποστήριξη και την εγγύηση, αν κάτι μπορείς να το πάρεις στη μισή τιμή κ αν τύχει κ πάθει κάτι το 1 απ' τα 123, ε σιγά τη χασουρα, πόσο θα σου κοστισει να το φτιάξεις, αυτό δεν εννοείς? Φιλαράκι, που ήσουν εσύ κρυμμένος τόσον καιρό? (σκουληκοαβαταρ θες?)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑμα χαλούσε, θα το στέλνα πίσω στην εγγύηση ...χαλαρά...και αυτό και το mi8 που μου στείλε αργότερα δώρο το φωςμεσαστοκουτι...ελαφρά τη καρδία κιόλας!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπ τα 123 κινητά που χουν έρθει μέχρι τώρα από Κίνα, ΕΝΑ ΜΟΝΟ χρειάστηκε να πάει Κίνα εντός εγγύησης για αλλαγή μπαταρίας κ αυτό, όχι δικό μου. Συμπορεύομαι λοιπόν με τον φίλο Lorenzo και φυσικά θα συνεχίσω να παίρνω mix 2s με 260 απ' τον πιο άθλιο Κινέζο κ όχι 440 απ' τον οποίο επισημο λέρα και αντιπρόσωπο στην Ελλαδα, με τα οποια συνοδευτικά υποστηρικτικά μπιχλιμπιδια του (γ@μησι@τικα τα λένε)...μπλιαχ...άσε που η αδρεναλίνη, με τον άθλιο Κινέζο και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο που παίρνεις ψωνίζοντας απ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛεπτομέρειες....αυτά, είναι "ψυχρά" μαθηματικά φίλτατε!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε αλήτη, τον συμφοιτητή ρε αλήτη...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕκ βόθρων ψυχής!!