Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝονέ, αφού ξερεις, συνηθως, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη στις ... κωλοτούμπες. Η επόμενη, θα ναι η 5η, βροντερη, φορά αποχώρησης, μέχρι την...επόμενη!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα...εγώ, έχω κάνει πολύ καλύτερες...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜη μου συγχυζετε τον αγαπημένο μου κουραμπιέ, δεν τα σηκώνει όλα αυτά γιατί μου ναι πολύ ευαιστητούλικο, τα παίρνει όλα προσωπικά το πλί μου, δεν είναι αναίσθητος σαν και μερικούς μερικούς... Και αλήθεια, τι έγινε, έπαθε κάνα βραχυκύκλωμα το telegram κ μου ξαμοληθηκατε όλοι εδώ μέσα σήμερα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜα γιατι μπερδευτηκες τόσο πολύ εσύ ταΚΟΥΛΗ μ'....δε συγκρίνει τα δύο κινητά κουκλάκι μου γλυκό και καραμελένιο, απλά έχει χάσει τη μπαλα το τρελό αγόρι!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτο που αρμόζει στη συγκεκριμένη τρούπα, το χουμε αναλύσει πολλάκις αραχνια...ας μην επεκταθούμε αλλο, γιατί κάποιοι θα ξανα-αποxωρήσουν για τρίτη ή για τέταρτη φορά!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈτσιι κουραμπιέ, σφάξε με τη λουκουμόσκονη σου εσύ... (Παραπάνω από δύο φορές είναι κιοφτέ...κ είναι και παλιά...και δε γίνεται να συγκρίνεις αγγούρια με κολοκύθια...και και και και)
-
Magic WormHole
Μήνυμαευτυχώς που έχω ωριμάσει, σφόδρα, Κατσικοκαραγκουνομούρη και το κρατάω ... ψηλά το επίπεδο να λες!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο mix 2s, που προέκυψε, εμμέσως, ως δωρο των κολλητών απ' την Κίνα, μην ξεχνιόμαστε εεεεεε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα άγρυπνα μάτια των... Σάρουμαν, τελικά, είναι ακόμα εδώ....τι πλάκα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑ, είναι πολλοί τελικά οι ανώμαλοι αραχνια που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ειδοποίησε τον φίλο σου τον Νίκο, να μην νιώθει ο μοναδικός τους είδους!!!!
-
Magic WormHole
Μήνυματι ακριβώς έγινε, δεν πήρα χαμπάρ'...δε θα παίρνει αναβαθμίσεις της google ή κάτι άλλο. μου κάνει ως δώρο και χωρίς αναβαθμίσεις, δεν τρέχει μία!
-
Magic WormHole
Μήνυματώρα είναι ευκαιρία να τα πάρουμε τζάμπα!!! περιμένοντας σε ένα οδοντιατρείο... neqGqDXEVBvepSL26
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜηχανικός είναι επάγγελμα, κι αυτό που λέει ο Λαρσαίος όταν φεύγει οριστικά απ το νησί του Ιπποκράτη.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαTo ομορφότερο δέντρο, την καλύτερη εποχή του χρόνου, με τα ομορφότερα άνθη, που βγάζει το καλύτερο φρούτο...μα καλά, τυχαία είναι όλα αυτά τώρα?? jgRamDgpqE3fF4RR6
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι, αλλά εγώ έχω το Polaroid και δεν περνάει η pe, τι να κάνω, πες μου (σβήνω απ' τον καημό μου, μόνο η τρούπα ακούει, το παράπονό μου) !!
-
Magic WormHole
Μήνυματουγιου του χω δώσει το prixel, τι σχέση έχει αυτό πάλι τώρα???
-
Magic WormHole
Μήνυμααρ γιου τοκινγ το με??