Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

demakhs - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Άσε Γιώργο, γιατί είχαμε τους σαμσουνοκολλημένους, τους μηλοκολλημένους, τους ξιαομοκολλημένους, τώρα μας βγήκαν απ΄τη στροφή και ουανπλασοκολλημένοι!! Άντε πες τους ότι στην τιμή του 1+7 παίρνεις τέσσερα redmi note 7 με ανταγωνιστικότατη κάμερα, μπαταριάρα κλπ και θα πέσουνε να σε φάνε ζωντανό! ...και ρε Ειρήνη, για να χουμε καλό ρώτημα, εγώ δηλαδή δε θα μπορέσω να δοκιμάσω την prixelexperience στο δικό μου δηλαδής?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τα μυστικά, Η ΜΑΜΑ της τρούπας, από δω κ από κει ξέρει να τ αποκαλύπτει....κ εμένα, μ' άφησε και χτυπιομουνα προχτές με την pixel experience!! Κατάλαβες τώρα Καστοριανέ ποιο ήταν το μυστικό? (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στον...Μάκη απάντησα αραχνια, δεν απάντησα στον Κατσικοκαραγκουνομούρη!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μολις χτες έκανα ένα, ξεγυρισμενο, για να περάσω την prixelexperience, αλλά δυστυχώς δεν μπουταρε ποτέ, ούτε μετά και την ανάμιξη του Καστοριανού που με είπε να κάνω και το system και επέστρεψα σε mmiui... Κλαψ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό, το ίδιο ακριβώς, θα μπορούσε να αφορά το αμαρτωλό αγόρι, που απευθυνόμενο τον Κανάκη που του "πείραξε" (ξέσκισε βασικά) το ΜΑΜΑ κ το κάνε ... ΠΑΠΠΟΥ, δήλωσε μεταξύ αλλων: "ΜΙΣΩ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, ναι τον Κανάκη, ότι χειρότερο, μου τη σπάει παρά πολυ, δεν έχει χιούμορ....ήθελα να σκεφτώ έναν άνθρωπο ΠΟΥ ΜΙΣΩ..." Πρέπει να το δείτε αυτό το βίντεο απ' το the 2night show, θα γουστάρετε τρελά!

• άμα δοκίμαζε να πάρει το αντίστροφο, δηλαδή να καλέσει το 112 μπας και του καλέσει το 199...λέω γω τώρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

α στο καλό κ είχα απορία, που έμαθε να σιδερώνει τόσο καλά ο τάκης, τόσο καιρό....όλα απ' το σχολείο ξεκινάνε τελικά!! Σχολείο Διδάσκει στα Αγόρια Πως να Σιδερώνουν, να Πλένουν και να Κάνουν τις Δουλειές του Σπιτιού

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χώσε κ άλλη παράθεση...ΜΠΟΡΕΙΣ!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από demakhs: “Χαμος λέμε, χαμός!!forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…8ebc7db50331efbbe7dff12dc” Γιατί πάνω ή κάτω;;;;Καλημέρα σας!!! ” τι είσαι ρε για να πας πάνω ή κατω, ελικόπτερο για...ντρον?!?!?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαμος λέμε, χαμός!!forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…8ebc7db50331efbbe7dff12dc

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το καψες Ειρήνη χτες που ... γιόρταζες?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν το πα εγώ, ο Αμερικάνος κόουτς το πιασε κ ας έχει μόλις πέντε μήνες στην Ελλάδα. Κάποια απ' τα σχόλια βέβαια από κάτω, είναι θεϊκά! 1127213051676172289

• Magic WormHole

Μήνυμα

αστυνομικές δυνάμεις vs φίλαθλοι=3-1

• Magic WormHole

Μήνυμα

καμμιά φωτο ρεεεεεε, από καλημέρες έχουμε ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

έχετε ξαμοληθεί όλοι για φωτος, για τον διαγωνισμό σκλήκια??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε τι temptation είναι αυτό...

• ένα είναι το συμπέρασμα λοιπόν, τα xiaomi, με την gcam, μεταμορφώνονται σε....lumia!!! (αράχνια, το έχουν πάει σε εξαιρετικά επίπεδα το mi8 οι gcam)

• Μήπως έβαλες την ίδια φωτογραφία μαν?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι και, δεν...βλέπεις?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zanos: “Καλήμερα και στους έχοντας πρόβλημα με τα υδρυλικα και με τα μηχανολογικά , δεν μας λες όμως εσύ γιατί ζήλεψες Μητσομ ” Μα, για να δω αν έχω ... πρόβλημα!!