Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια φορά τα ματομπούκαλα σου μια παρατήρησε καλύτερα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64721/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64722/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64723/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Έχει δίκιο ο Μήτσος , δεν είναι απατεώνας το παλικάρι , ότι σου έδειξε σου πούλησε , το μόνο μεμπτό στην όλη υπόθεση είναι το πότε είχε 637,13€ και το έριξε στα 164,06€ πρώτον και δεύτερον δεν αναφέρει πουθενά την λέξη clone. Το κακό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι όσοι την πατήσουν , την πάτησαν για τα καλά , διότι το Paypal θα δικαιώσει τον πωλητή σε περίπτωση dispute. Καλημέρα. ” Μακη, αυτή την ... ελαφρότητα, δεν την περίμενα από σένα... Έγραψε πουθενά το παλικάρι ότι…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑληθεια, δεν καταλαβαίνω. Έχει βάλει ένα αξιοπρεπέστατο p30pro σε πάρα πολύ δελεαστική τιμή, από που σας προκύπτει πως είναι απατεωνας, είναι δεν είναι παλικάρι?
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν κατάλαβα γιατί είναι απατεώνας το παλικάρι....
-
Magic WormHole
Μήνυμαστην...μαύρη τρύπα, εκεί που έχουν χαθεί τα δισεκατομμύρια μονές κάλτσες και τα καπάκια από τα τάπερ!!
-
REDMI NOTE 6 PRO VS REDMI 7
demakhs - - Ο καφενές μας
Μήνυμα69 κατασκευαστές κινητών προτιμούν snapdragon , αυτοί ξέρουν , αυτούς εμπιστεύομαι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕ ρε τι έγινε σήμερα, τσι Πόπης!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί, πολύ απλά, δε ξέρεις τι σου γίνεται!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτην τσέπη είναι η μιζέρια, στο μυαλό έχω ... λεφτά!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι να την κάνω ρε? Είχα, έχω και θα...έχω!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλοκαίριασε ξανά, άντε ν ανεβάζω τα μπανιερά από το υπόγειο πάλι!!!
-
Μακη, δεν ξέρω καν τι είναι τα τα firehose αρχεία, λογικά θα είναι κάποια καυτά αρχεία που θα πρέπει να τα χώσεις κάπου, αλλά πραγματικά δε γνωρίζω, για να μπορέσω να συμμετάσχω στην κουβέντα. Τα mi note 3 είναι γενικά προβληματικά από κατασκευής, για αυτό έχουν ένα σωρό κουλα προβλήματα και τα ξεπουλαει πλέον η Xiaomi στα 150 ευρώ καινούρια. Θα βρεθεί κανένας, π.χ. από Καστοριά, να πάρει και να γουστάρει και να κοκορευεται πως πήρε συσκευάρα (συμπτωματικό και τυχαίο το γεωγραφικό διαμέρισμα), α…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Ψηφίζω στοκ, η 7 δε μου γεμίζει το μάτι ” Το στομάχι ήθελες να γράψεις και...παρασύρθηκες μου φαίνεται!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαστοκ v11: 9pjzPTkkECgpCdY2A gcam 7: FVnfYmWgS7GmwYoT6
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυν...διαλεγομαι όμως!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαμας τσάκωσε το Σ/Κ με το εργαλείο μεσ' στον σάκο!!!