Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…7e6a3ceb9913c0c9cf832fdfb .... κ τώρα, θ αρχίσει να τα ψάχνει Ο Τσακ Νόρρις, για να τα...μετρήσει, γιατί μόνο αυτός μπορεί!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν μου ρθει κάνα mi8 θα κάνω ένα μίνι συγκριτικό. ” Εγώ έπιασα ένα mi9 και έβγαλα μια δυο φωτό στο φτερό και με αυτό κ με το mix 2s. Ένα έχω να σου πω...είναι τόσο καλύτερο το mix 2s, όσο ήταν και το mi 5s από όλα τα υπόλοιπα!! Αυτό το ΕΣ (σκέτο), μάλλον κάνει τη διαφορά...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε @Thracia που σαι μωρέ...ήρθα, είδα κ απήλθα!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα... ενώ εμείς...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚοίτα, προσπάθησα πολύ να είμαι κοντά στο, υπό συζήτηση, θέμα, σχηματίζοντας, κατά το δυνατόν, το σχήμα της αντίστασης μιας ... ψησταριάς!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ Αμερικάνος, πολύ φοβάμαι, πως κάτι θα ετοιμάζει, για να τριγυρνάει στον...βούρκο μας...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚοιμήθηκες καλά ρε κατσικοκαραγκουνομούρη! Ούπς, καλημέρα είπες? Ούπς
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυγγνώμη, δε μπόρεσα να σας παρακολουθήσω με τις ψησταριές κ όλα αυτά τα επιστημονικά, εψαχνα το θέμα με το google κ τελικά το βρήκα κ πήγα και οθονοπυροβόλησα ένα σκρινσοτ της googla!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…7e6a3ceb9913c0c9cf832fdfb
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader της ... ψησταριάς για να πάρει custom προβατίνα ή είναι ενεργοποιημένο, by default, το "κρεας στη σούβλα"??
-
Magic WormHole
Μήνυμα...την παράθεσή σου μέσα...
-
Magic WormHole
Μήνυμανα πεταχτώ απέναντι στη Νίσυρο τότε, να σου μαζέψω κανα σακί να σου στείλω!!
-
Magic WormHole
Μήνυμακοίτα που "άναψε" η συζήτηση για την ανάλυση μιας ψησταριάς... 100.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “46cfc5fd37f6ad69a985bb62838b63e2.jpg ” αυτή makisthekritikarosgriller, μόνο ψησταριά δεν είναι, ένα συνονθύλευμα πάγκου κοψίματος ψωμιού, ντουλάπας, φορτηγού πλοίου, τροχόσπιτου, ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, κεραμικής εστίας, γεννήτριας ατμού (ψηστρέλα), αναπηρικού αμαξίδιου και του ποδιού επίπλου που χτυπάς το μικρό σου δαχτυλάκι και κατεβάζεις όλους τους Αγίους .... είναι!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγω, με τις ψησταριές γενικώς, είμαι μαλωμένος...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάνω που... καλοκαίριασε!! yUDELo9td2iwaMpj7 yUDELo9td2iwaMpj7
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχω αρχίσει το περπάτημα...που να ξαναπάω? Κάπου είχα διαβάσει, ότι με το απλικέισιον του φόρουμ, μπορείς να βλέπεις στις διαδρομές σου στο google, αλλά δεν έχω καταλάβει πως...στο κινητό? Στο mi band 3? Στο pc? Στο...κούτελο??