Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμαχτες, τον δαγκώσαμε κανονικά στο Ζάππειο κ πέριξ που κάτσαμε αρκετές ώρες έξω και πάνω στο αστεροσκοπείο στις 9 το βράδυ, που κόντεψε να μας σηκώσει και να μας ταξιδέψει ο άνεμος!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑύριο παιδιά μπορείτε να είστε ήρεμοι, πάω Καλάβρυτα...εκεί θα έχει 1 βαθμό ! Ζάνο μ' δεν το οδηγάω εγώ το λεωφορείο, αλλά με τις μλκς που κάνει ο.οδηγος κ μας κανει κυκλους γύρω απ' την Ακρόπολη, θα κατέβω κ θα το πάρω εγώ!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα...ή τελειώνει, πριν καν ξεκινήσει!!!! Εγώ, δόξα το Αλλάχ, ακόμα περιπετειεύομαι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒροχερή η Αθήνα....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕρχομαιιιιιιιιιι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ προπονούμαι εντατικώς για να σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ στο ... έρπing!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα...σούρνεται...
-
Magic WormHole
Μήνυμακρασντίμι youtu.be/EKgzTf3WLok
-
Magic WormHole
Μήνυμαμία απαράδεκτη, για τα δικά μου τα δεδομένα, φωτογραφία, αλλά το κινητό μου αποφάσισε σήμερα να κάνει fr, μόνο του, μέσα στην τσέπη, αυτοπροσώπως ο παλιο...αντιπρόσωπος!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι σου κανα εσένα παλι...αρσενικό δεν είσαι του λόγου σου? Τα θηλυκά ισχυρίζονται, οι λοιποί, ότι διώχνω από δω μέσα!!
-
Magic WormHole
Μήνυμακόψε miui.gr, facebook, messenger, celsoazevedo.com και telegram κ ο πονοκέφαλος...πάειιιιι!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν βρήκα κάτι σχετικό με το ίματζ σταμπιλιζέισιον στο ακριβώς από πάνω λινκ αράχνια, μπορείς να μου επισημάνεις που να κοιτάξω?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι να ευχηθώ ρε αραχνια, αφού δε θα τις δει τις ευχές κ θα πάνε χαμένες, πας καλά ρε? Τι να κάνω με το image σταμπιλιζέισιον ... επακριβώς, δεν κατάλαβα, ποιο είναι το πρόβλημα όταν το ενεργοποιείς?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτο αράχνια, το χούμε αναλυσει κωλλάκις, μην κάνεις τον ανηξερο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτο εδώ που μου...πετάχτηκε στα ξαφνικά, καλό είναι, δουλεύει άραγε?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62172/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣώπα Τάκη, σώπα, δεν τον...ξαρμυρίζω τον μπακαλιάρο λέμε!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟχι όχι, ενισταμαι κύριε πρόεδρε, η Ευαγγελία ξαποστάλθηκε μόνη της, δεν της έκανα τίποτα,μι ίσα ίσα, τις μισές ηλεκτρονικές συσκευές που αγόρασα το τελευταίο διαστημα, εκείνη μου τις ανακάλυπτε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυτυχως που δεν έχουμε Βαγγέλη κ τη μια Ευαγγελία που χαμέ την ξαποστειλαμε κ αυτήν, γιατί θα...ζωντάνευε το νήμα σήμερα!!
-
Αραχνια, άλλες φωτογραφίες βλέπουμε εμείς οι δυο, σίγουρο είναι αυτό. Για mix 2s, οι πρώτες δύο τουλάχιστον, είναι επιεικώς απαράδεκτες! Στο κινητο τις είδα μεν, αλλά.ο θορυβος, τι θόρυβος, ο ... γδουπος, είναι εκκωφαντικός...η θολούρα στα φώτα πάει...σύννεφο κ ην συζητήσουμε για το αυτόματο φλας στις νυχτερινές, που θα πρεπε, by default, να ειναι μόνιμα στο off!!