Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

demakhs - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

χτες, τον δαγκώσαμε κανονικά στο Ζάππειο κ πέριξ που κάτσαμε αρκετές ώρες έξω και πάνω στο αστεροσκοπείο στις 9 το βράδυ, που κόντεψε να μας σηκώσει και να μας ταξιδέψει ο άνεμος!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αύριο παιδιά μπορείτε να είστε ήρεμοι, πάω Καλάβρυτα...εκεί θα έχει 1 βαθμό ! Ζάνο μ' δεν το οδηγάω εγώ το λεωφορείο, αλλά με τις μλκς που κάνει ο.οδηγος κ μας κανει κυκλους γύρω απ' την Ακρόπολη, θα κατέβω κ θα το πάρω εγώ!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

...ή τελειώνει, πριν καν ξεκινήσει!!!! Εγώ, δόξα το Αλλάχ, ακόμα περιπετειεύομαι...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βροχερή η Αθήνα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ερχομαιιιιιιιιιι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ προπονούμαι εντατικώς για να σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ στο ... έρπing!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

...σούρνεται...

• Magic WormHole

Μήνυμα

κρασντίμι youtu.be/EKgzTf3WLok

• Magic WormHole

Μήνυμα

μία απαράδεκτη, για τα δικά μου τα δεδομένα, φωτογραφία, αλλά το κινητό μου αποφάσισε σήμερα να κάνει fr, μόνο του, μέσα στην τσέπη, αυτοπροσώπως ο παλιο...αντιπρόσωπος!! (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι σου κανα εσένα παλι...αρσενικό δεν είσαι του λόγου σου? Τα θηλυκά ισχυρίζονται, οι λοιποί, ότι διώχνω από δω μέσα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

κόψε miui.gr, facebook, messenger, celsoazevedo.com και telegram κ ο πονοκέφαλος...πάειιιιι!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν βρήκα κάτι σχετικό με το ίματζ σταμπιλιζέισιον στο ακριβώς από πάνω λινκ αράχνια, μπορείς να μου επισημάνεις που να κοιτάξω?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι να ευχηθώ ρε αραχνια, αφού δε θα τις δει τις ευχές κ θα πάνε χαμένες, πας καλά ρε? Τι να κάνω με το image σταμπιλιζέισιον ... επακριβώς, δεν κατάλαβα, ποιο είναι το πρόβλημα όταν το ενεργοποιείς?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτο αράχνια, το χούμε αναλυσει κωλλάκις, μην κάνεις τον ανηξερο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτο εδώ που μου...πετάχτηκε στα ξαφνικά, καλό είναι, δουλεύει άραγε?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62172/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σώπα Τάκη, σώπα, δεν τον...ξαρμυρίζω τον μπακαλιάρο λέμε!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οχι όχι, ενισταμαι κύριε πρόεδρε, η Ευαγγελία ξαποστάλθηκε μόνη της, δεν της έκανα τίποτα,μι ίσα ίσα, τις μισές ηλεκτρονικές συσκευές που αγόρασα το τελευταίο διαστημα, εκείνη μου τις ανακάλυπτε!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευτυχως που δεν έχουμε Βαγγέλη κ τη μια Ευαγγελία που χαμέ την ξαποστειλαμε κ αυτήν, γιατί θα...ζωντάνευε το νήμα σήμερα!!

• ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλός είσαι και συ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Φίλε George21, μέχρι που νομίζεις φτάνει στο απόλυτο σκοτάδι το φλας του κινητού σου?? Μόνο σε κοντινά αντικείμενα/πρόσωπα θα το χρησιμοποιείς τη νύχτα, σε σκηνές σαν κ αυτή που το χρησιμοποίησες, δεν κάνει, εκτός κ αν είναι το Τσακ-Φλας!!!

• Αραχνια, άλλες φωτογραφίες βλέπουμε εμείς οι δυο, σίγουρο είναι αυτό. Για mix 2s, οι πρώτες δύο τουλάχιστον, είναι επιεικώς απαράδεκτες! Στο κινητο τις είδα μεν, αλλά.ο θορυβος, τι θόρυβος, ο ... γδουπος, είναι εκκωφαντικός...η θολούρα στα φώτα πάει...σύννεφο κ ην συζητήσουμε για το αυτόματο φλας στις νυχτερινές, που θα πρεπε, by default, να ειναι μόνιμα στο off!!