Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εγώ νομίζω ότι φταίει ο αριθμός της σελίδας για όλα αυτά τα, επικίνδυνα, που περνάτε!!

• Στη μέση!

• Magic WormHole

demakhs - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ακόμα δεν την είδατε, ψόφια τη βαφτίσατε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αραχνια, τα χεις παίξει κ συ μου φαίνεται...

• Magic WormHole

Μήνυμα

εντάξει, τι να πεις πΧια...υπάρχει και επιστημονική εξήγηση!!! χαβαλές - SLANG.gr (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

...και σιδερώνει...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Νονε, μήπως είσαι υπό την επήρρεια εκείνου του Ελληνικού οινοπνευματώδους ποτού διπλής απόσταξης, ευρέως γνωστού και ως τσίπουρο, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του πριν από επτά περίπου αιώνες στα μοναστήρια του Αγίου Όρους??

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62132/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το παθε ενας γνωστός μου με το excell, του γραφε ότι έπρεπε να δημιουργήσει account για να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί, ξεκίνησε τη διαδικασία εγγραφής κ όταν έφτασε στο password, του έκανε σχεδόν αυτό που σας περιέγραψα...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ....όταν το χεις πάθει, κ το διαβάσεις το συγκεκριμένο, χτυπιέσαι κατω!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η δυσκολια του να επιλεξεις password. "Πατατα" Συγγνωμη ο κωδικος πρεπει να αποτελειται απο τουλαχιστον 8 χαρακτηρες" "Βραστη Πατατα" Συγγνωμη ο κωδικος δεν μπορει να περιεχει κενα. "Βραστηπατατα" Συγγνωμη ο κωδικος πρεπει να περιεχει τουλαχιστον 1 αριθμητικό χαρακτήρα. "1βραστηκωλοπατατα" Συγγνωμη ο κωδικος πρεπει να περιεχει τουλαχιστον 1 κεφαλαίο γραμμα. "50βραστεςΚΩΛΟπατατες" Συγγνωμη ο κωδικος δεν μπορει να περιεχει περισσοτερα απο ενα διαδοχικα κεφαλαια γραμματα "60ΒραστεςΚωλοΠατατεςΤουΚωλ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ούτε το mi 5s είχε ois, αλλά βάζει κάτω ακόμα πολλες @@χίδες, μεγαλώνεις κ ξεχνάς...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Redmi note 7 pro καμεράρα λέει, αληθεύει?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ακόμα κ η μεγαλύτερη, λαμπρότερη, φωτεινότερη πανσέληνος που υπάρχει, μας ανήκει κ αυτή!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Α, γι αυτό είναι τόσο μεγαλο το φεγγάρι!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αντρέα, δε σου βάζω τα δικά μου νούμερα, μη σοκαριστείς, μεγάλος άνθρωπος....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εμεις με βοδαφον, πήραμε τα τέτοια μας...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε αποσύνδεση, θα βρεθεί μόλις τραβηχτεί το καλώδιο. Τώρα βρίσκεται σε αποσύνθεση, αλλά κ πάλι, το καλώδιο, δύσκολα το τραβάει κάποιος! Μόνο άμα έχει μεγάλα κ@κ@λα!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στη θέση του καλού λύκου, υπονογας πως θα πρέπει να χε η μπει η φωτογραφία μου αραχνια, αυτό είναι? "η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία,η ταπεινοφροσύνη, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η γενναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία ..." και ακόμα άλλα τόσα!!! Και να του κοsμου τ απροsδοκητα που ειναι τοsο sπανια.... στο προsωπο μου τα βρηκεs

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν είναι έτσι, να το πιάσω με το καλό, αλλά κ πάλι, αν το κάνω αυτό, ποιο το ενδιαφέρον μετά??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ελληνικό πρωταθλημα-->σκ@τ@ Γιουρολιγκ-->σκ@τ@ F1-->σκ@τ@ Τρουπα-->σκ@τ@ Fb-->σκ@τ@ Telegram--> δεν έχω!! Αλήθεια, πως θα την παλέψουμε ρε Μάκη, μου λες?