Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤρεις σήκωσα βασικά, στον ένα εσπασε ο σπάγκος, εξηφανισθη, στον δεύτερο έσπασε ο σπάγκος αλλά ευρέθη σε κοντινή απόσταση κ ο τρίτος μπερδεύτηκε σε ένα καλώδιο απ' όπου έπεσε μετά από ένα μισάωρο κ τον... περισυνέλεξα κ αυτόν, 2/3 παρέμειναν στην κατοχή μας, μια χαρά ποσοστό!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚόπηκε ο...σπάγκος!! Κ κάτι για σας...τους ευχούληδες: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61903/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕμένα μου σηκώθηκαν και οι δύο!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑστους ανθρώπους να απολαμβάνουν δωρεάν ίντερνετ, αφού δε τους το φέρε ο συμφοιτητής, το προσφέρω εγώ!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα...μόνο εγώ, το Τανάσι και όσοι polaristas, πραγματοποιήσουν το σημερινό update της xtrv και αποκτήσουν ίδιο dark POLARIS!!! αποφάσισα να κατεβάσω μιφλας και το τουγκουζου της global 2,5 gb ρε συ ΠΩ ΠΩ (ας είναι καλά τα 45 mbps ταχύτητας που έχω, με το τιβι μποξ σε λειτουργία και τον γείτονα να χαζεύει στο wifi του ... γείτονα)!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαμε καταράστηκε, φαίνεται, κάποιος ποδηλάτης και...απέκτησα και γω, μετά την σημερινό απντέιτ της εξτουρουβου, το ίδιο...νταρκ θέμα κατά την πρώτη εκκίνηση (φυσικά και όλες τις επόμενες)!! το γουάιπ κασέ, δε βοήθησε καθόλου. Η σειρά, τώρα, είναι: fr (factory reset)-->fd (factory data)-->sv (svountour) ή fb (fastboot) καμιά global developer για να του καθαρίσω και τα...εντεράκια?? (Hidden Content)
-
Magic WormHole
Μήνυματο τανάσι το ποδηλάτι μαύρισε η οτόνι, τέλει βοήτια αράχνια. μήπως ενεργοποίησε κανένα ενισχυμένο από κείνα τα νταρκ μόντια, που μας τα χετε πρήξει?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑφήνω αυτό μόνο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61890/ (να τον τινάζει άραγε τον κουραπιέ?)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠερισσεύματα απ' το πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου είναι αραχνια, αλλά αφού είναι κέρασμα, δε με χαλάει καθόλου!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαπρωινός καφέσ στο ... νερό και μεσημεριανή βόλτα στις βορειο-ανατολικές ακτές, μύρισε επικίνδυνα καλοκαίρι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτο...χθονια πάνω απ' όλα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜερικοί, πετάνε κάθε μέρα, προς τι οι ευχές, ειδικά σήμερα??
-
Κ ο Ανέστης, τι κάνει????
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι χρόνια? Πόσα χρόνια? Το ποιο είπες .. γιορτάζουμε σήμερα??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!! Συνελήφθη χρήστης του Facebook που έγραφε «το κλέβω» κάτω από αναρτήσεις άλλων χρηστών | ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩραία μέρα σήμερα, παρέλαση, καφές, βόλτες, φαΐ, φύση, παραλία, βουνό, πλαγιές, πεδιάδες, οροπέδια κ όλη η ... γεωγραφία της έκτης τάξης!!!