Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από geotzia: “Καλημέρα καλημέρα!!! Ψιλολιακάδα ακόμα στα Χανιά.... Ετοιμάζεται γιά να έρθει δριμύτερος ” Θα είναι πιο ελαφρύ το κύμα κακοκαιρίας Γιώργο , σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Καλημέρα. ” τελικά, απ' ότι φαίνεται, θα μας...αερίσει τα Χίδια!!
-
Στην πρώτη σελίδα. Βάζεις κάποια από τις εκδόσεις που προτείνει ο μητσουλας, πας ρυθμίσεις, κάτω κατω, "save custom settings to", πάτα εκεί κ γράψε ένα όνομα τυχαίο για να σου δημιουργήσει τον φάκελο "gcam/configs" κ μετά πήγαινε πέτα εκεί μέσα τα xmls που θα χεις κατεβάσει, τα οποία επιλέγεις κ φορτώνεις, πατώντας στο κενό, μεταξύ του κλείστρου κ της συλλογής... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61636/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MaGiC_ChEeTaH: “Καλησπέρα απο τον Μιστερ Pacman! ” προς στιγμή, νόμιζα πως το mr pacman πήγαινε σε μένα, για τα χιλιόμετρα που ... καταβροχθίζω!!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠου σαι Ταναααααασιιιιιι που σαι Τανααααασιιιιιι, πρέπει να την νιωθεις στα σβερκα την καυτή μου ανάσα..... (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε την όπισθεν μπορεί να ..επιστρέψω, δε βαριέσαι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤανάσι, τρέμε, σου ρχομαι με... φόρα!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα4 έπρεπε να χαμε ρίξει, δε μας ήθελε η μπάλα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπ@υ+)#(€+€--#(#τσ@{{$$°π$$°™¥κρυ@!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι θα κάνει ο γαύρος σήμερα μάγκες, πόσα θα ρίξει, ένα,δύο,τρία ή τέσσερα όπως στα χανούμια, τι λέτε??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠήρα θερμάστρα UNITED, είμαι έτοιμος!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαγιατί τι έχει το άβαταρ κατσικοκαραγκουνομούρη? δε βλέπεις, αλήθεια, να αποπνέει ωριμότητα αυτό το ... λάγνο βλέμμα? (κοινός συγγενής μας είναι )
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγω είμαι ο ώριμος, εσύ είσαι ο duracell!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ αραχνιας ε? Απίστευτος είναι, πράγματι κ εγώ το ίδιο ακριβώς νιώθω μπροστά του....ΔΕΟΣ!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕσείς, οι υπόλοιποι μεγαλώνετε...εγώ, νιώθω πως ωριμάζω, σαν το παλιό καλό κρασί...είναι ολοφάνερο εξάλλου εεεεε!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ προτίμησα καλύτερο σνακ για την παρακολούθηση του Τσου Λου κ μπορώ να σας παραθέσω τα τελευταία μόνο στάδια παρασκευής του, τα πρώτα, τα επιμελήθηκε η γυναίκα μου όταν έτρεχα από δω κ απο κει στα, γνωστά σε όλους ή σχεδόν όλους, δρομολόγια των τέκνων!!! KzrJe3G9NmVUDUUJ7
-
Magic WormHole
Μήνυμαρε τανάσι, πόσες φορές να φέρω γύρα το σχέδιο πόλης ναούμ'??
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61584/