Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜα καλά ρε Μάκη....ασθενές φύλο είσαι εσύ βρε???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓι αυτό δεν τις μπορώ τις πολλές αβροφροσύνες...ορίστε, λάθος διάγνωση, ακόμα λίγο κ θα πεφτε πολύ κλάμα!! Το γλίτωσε το εγκεφαλικό της...άλλης, to the tsak. Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) Μόλις σταμάτησε την αβροφροσυνίαση με τον άλλον τον αβροφροσύνα, τον Κώστα, του καθάρισε το μυαλό κ το εντόπισε...... αμέσως το τσακάλι!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚ τι θα πρεπε να μαι, βρωμερό σκουλήκι της λάσπης, όπως είσαι συ δηλαδή? Δε βλέπεις τον Μάκη κ τον Κώστα που κυλιούνται μέσα στις αβροφροσύνες...μπράβο Μάκη μου κ μπράβο Κώστα μου το πάνε!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίμαι υπεράνω, αφού!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜακηηηη, που σαι ρε, κοιμάσαι? Σε φωνάζει η φίλη σου, εδώ παραδίπλα... ( Official πες της και ... ξεμπέρδεψες )
-
Magic WormHole
Μήνυμακαι πρέπει να είναι παρών και το ois, γιατί σε κάποιους άλλους λέει, ενώ θα πρεπε να ναι, αυτό...απουσιάζει!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα40114496473_a9a1527bf5_o.jpgIMG_20190210_134231 by dhm fan, on Flickr
-
Magic WormHole
Μήνυμαστην τρούπα όμως, πιστός ε??? χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
-
Mε μπερδεύεις με κάποιον άλλον Μήτσουλα...εγώ βάζω ότι να ναι, τραβάω όπως λάχει και άμα κάτσει!! εχτές π.χ. τράβηξα 5-6 το ίδιο κάδρο, με στοκ, με ξεστοκ, με τζικαμ, με hdr, χωρίς hdr+, με νάϊτ σάιτ, με λιμπς, χωρίς λιμπς και δεν ξέρω με ποια κάμερα και ποιες ρυθμίσεις είναι αυτή A9Rv6UgGWe88grD56, που τη βλέπω πολύ καλύτερη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες!!
-
Magic WormHole
Μήνυμααράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε ΣΚΑΪ αράχνια βάλε Σ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜάγκες, ΤΟΣΟ ήταν αυτό που φάγαμε χτες βράδυ ή ήταν μεγαλύτερο??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν τ' αφήνετε τα υπονοούμενα για τους γαύρους λέω γω?
-
Magic WormHole
Μήνυματο πρώτο γκολ του ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ, δεν έπρεπε να ακυρωθεί ρε σεις, μόνο εγώ το είδα??
-
Magic WormHole
Μήνυμαμας σφάξανε χτες οι ξένοι διαιτητές...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε τι προσόντα ακριβώς, έγινε αυτή η βασίλισσα του καρναβαλιού είπανε, δεν είδα τίποτα μα τίποτα ενδιαφέρον πάνω της κ ... κάτω της!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάει, το χάσαμε το κορμί πατριώτες...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔε λέω για μένα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαAμπαλος, αποκλείεται, ξέρεις πόσα ποδαράκια κάνω με το δεξί και μπορώ και 5-6, με υπέρβαση του εαυτού μου κ με τ αριστερό, ρε παλιό ελεεινέ συκοφάντη?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕνας μπαμπουινιώτης κ, λιιιιγο, μεγαλύτερο IQ, αρκεί αραχνια...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κάποιοι ίσως θέλαμε τον χρόνο μας. Γιατί δεν γνωρίζαμε τις γνωριμίες που έχει (εσένα, τον Μανώλη, Βασίλη) και πιστεύαμε ότι το κατέχει σε επίπεδο γκουρού. Σιγά σιγά τον πείραμε χαμπάρι τι αμπαλος τραχανάς είναι. ” Και που με πήγατε ακριβώς αραχνια-ΜπΆοκ, για να χουμε και καλό ερώτημα??