Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

demakhs - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Πεστα ρε Κάστορα, γιατί αυτός είναι μεγάλο χαϊβά.... ουπς... , τραχανάς λέμε!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μα δε μπορώ, εγώ όλες στο αυτόματο τις τραβώ, δεν έχω γνώση επί του θέματος...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο δάσκαλος ο @foxy4270 δίπλα στις δοκιμές της κάμερας του mi8 προσπαθεί να ζωγραφίσει και δεν τον αφήνουνε! Εγώ φοβάμαι να σχολιάσω, γιατί θα πεταχτεί πάλι εκείνος ο @scorpio3 κ θα μου βάλει άγριο κ@λόχερο κ τρέμω απ' τον φόβο μου! Να, βρήκα επιτέλους και την αγωγή που ακολουθεί ο κουραμπιές!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λυράτη είναι μόνο μια, οι υπόλοιπες όλες, είστε σκέτες!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σάσα...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61411/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μόνο που ξέχασες μια μικρή λεπτομέρεια: τα format δεν τα κάνω εγώ κ η γκρίνια, καλό είναι ν' αποφεύγεται!! Παράθεση από takisfrag: “Μπήκα να σας πω πόσο αγαπώ τα Xiaomi μου και να σας πείσω Εάν ενοχλώ εάν ενοχλώ πείτε μου τα μηνύματα να σβήσω !!!!! ” youtu.be/0vO3cGzBu2E (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mετά ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης κ μετά ο Τζακ, ο σκύλος του κουραμπιέ!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά μόνο εγώ συνέλαβα το πόσο μπροστά είμαι, για ακόμα μια φορά???

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Sasa25: “Παράθεση από alvin1983: “Τι έγινε εδώ πάλι???? Κομφούκιο και Βούδα ακούω και το κάναμε tre intellectuel το νήμα πάλι. ” Βασικά δεν είχα σκοπό να το συζητήσω. Να γκρινιάξω και να φύγω ήθελα! Αλλά αφού τα παιδιά είχαν την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσουν, να πω όχι; Άλλη φορά θα πηγαίνω στο κανονικό thread άμα σας ενοχλεί τόσο πολύ αλλά δεν είναι δα και ότι χωρίς εμένα, το μέρος εδώ σφίζει από ζωντάνια και μακροσκελείς χιουμοριστικές συζητήσεις και σας τις χαλάω εγώ! Just sayi…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ ξέρω τι φταίει στην περίπτωση της Σασας κ όχι ...μόνο: μουρμουρόνη - SLANG.gr

• Πάλι καλά που το διορθωσες....

• Ο Φόξυς, μιας κ ταύτιση η μπαταρία του πριξελ του, ήρθε η ώρα να πάρει το κινητό με την καλύτερη κάμερα, αυτή τη στιγμή, στον κόσμο!!! Αν θέλει, του δίνω ευγενική χορηγία το δικό μου....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδιά, εσείς που ξέρετε απ' αυτά, είναι καλή η ταχύτητα του download?? KrzV3jUbpwR6tufx5

• Μπα, δεν πιάνεται αυτός Μακη, αέρας είναι!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν εγώ είμαι ο μπαγλαμάς, ο κ. εχεμύθεια ποιος να ναι άραγες? Κοίτα να δεις, που θα εννοεί τον κουραμπιέ....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπουζούκι ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ αγόρασε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ για να ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μαθει ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπουζούκι!! Που του το φόρεσε καπέλο η γυναίκα, δεν το λέει!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα βοριάδες σήμερα ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και επικίνδυνα ιπτάμενα σπιτικά αντικείμενα Τάκη εεεεε. Να κινείσαι με μεγάλη προσοχή. Έφτιαξε κ ένα κομβίον, ειδικά για την περίπτωση σου η xiaomi... Emergency SOS ... να έρθει κανας χριστιανός να σε σώσει απ' της γυναίκας σου τα χέρια, μπουζούκι ε μπουζούκι!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

15 βαθμούς κάτω από που?? (Hidden Content)

• Οτι πρέπει είναι για μένα, που μαι κ τεμπέλης, αυτά τα καινούρια κόλπα!!! Δώστε xml στον λαό!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λίγο το τράβηξε από δω, λίγο το ζούμπηξε από κει...πολύ θέλει?