Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Salonpas , το Λέοντος προκαλεί εγκαύματα. Την έχω πατήσει μια φορά. Άσε που το κατασκευάζει ο μακρινός σου ξάδερφος από Ιαπωνία...9731d702a90259331a1f8afab0638abc.jpg ” καπου είδα ένα νέο nickname @psolord, συγγενής του @χυσεμητσου θα ναι κ κατά επέκταση κ δικός μου!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι έχεις διδαχθεί δηλαδή από μένα, θα θελα να το γνωρίζω αυτό...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜακρινος ξάδερφος ναι....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μου γεννήθηκε μια απορία όμως Μάκη, εύλογη πιστεύω...εγώ συγκαταλέγομαι ανάμεσα σ' αυτούς που ανέφερες?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλύτερο απ' την εντριβή, είναι ένα εμπλαστρο Λέοντος Μακη, έχε το κατά νου για την επόμενη φορά!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔάσκαλε που δίδασκες κ νόμο δεν εκράτεις!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο πάτησα 34 φορές κ δεν έγινε τίποτα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοιο 10, το 10 το καλό????
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα τανε πιατα μόνο, καλά θα ταν, τα βρακιά της στο χέρι θα τον έβαζε να τα τριβε με forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61277/
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61275/
-
Κανε ότι σου γραφει...
-
Magic WormHole
Μήνυμαliterally εις την ... Αγγλικήν!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕκεί, πρέπει να πατήσει κάτι κουραμπιέ ή απλά θα κάθεται και θα το χαζεύει κ θα απενεργοποιηθεί μόνη της η αυτόματη ενημέρωση απ' το πολύ το... μάτι?
-
Magic WormHole
Μήνυμαανακάλυψα τις ρίζες του Καστοριανού, ν' αρχίσει να συνθέτει επιτέλους, το σωστό, γενεαλογικό του δέντρο!!!!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61271/
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
demakhs - - Recoveries
Μήνυματι το πιάνεις στα χέρια σου το polaris μας...εεεεε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑραχνια, ακόμα κοιμάσαι...από χτες τ απόγευμα δηλαδή...μπορεί και όλη μέρα...ποιον ΟΤΕ ρε να μπω, αφού είμαι ήδη ΜΕΣΑ!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔε χρειάστηκε...τα βολεψαμε κ έτσι!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΥποτίθεται 50-ρα. Οταν τη συνδεσε ο τεχνικός, είχα τα νούμερα 12/0,64!! Κλαμαααααααα Είμαι πολύ μακριά απ' το καφαο μου πε κ δεν υπάρχει περίπτωση να πας παραπάνω, ζητα υποβάθμιση γραμμής σε ... 12ρα μου λέει...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Μετά ήρθε ένα αστεράκι χάκερ του ΟΤΕ κ μ έφτιαξε λίγο, όπως βλέπετε. Τη Δευτέρα, θα μου την τραβήξει να μεγαλώσει κ άλλο. Αν δεν περάσει τα 30 θα ζητήσω υποβάθμιση σε 30-ρα. Απλά τα πράματα!!! Κ αυτά που πιάνω τώρα, μου ναι υπεραρκετά.