Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
demakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΠρος το παρών, πιο μπροστά από τον Τζακ, τον σκύλο του είναι ο Τζορτζ ο κάστορας ..για να φτασει τον Τσακ, έχει ακομα δουλειά!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαγιατί ρε κουραμπιέ, το διάβασες όλο??? έχει ... εκτενή ανάλυση!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαπούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια - SLANG.gr
-
Μαιμουδορομ, δεν πρόκειται να κάνει αναβάθμιση, όσες μπανάνες κ αν του ρίξεις. Έλεγξε τον bootloader, ειναι κλειδωμένος για ξεκλειδωτος (2ο λινκ με....λινκ στην υπογραφή μου). Δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις δουλειά με το xiaomitool για να περάσεις καμία official rom, δεν το χω χρησιμοποιήσει καθόλου. Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61088/
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
demakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Δώσε πράμα στο λαό ” αυτό, θα μπορούσε και να παρεξηγηθεί!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜην ανησυχείς ζανο μ', οταν εμφανιστεί, επιτακτικά, η ανάγκη του FORMAT DATA , τότε θα λάβω κ εγώ μέρος στο....πανηγύρι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕ ρε κάψα με το ξεκλείδωμα της σασας....κ συ αραχνια, αντίστροφα μετράς??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠιωμενο ήταν το γατοπιγκου κ μπήκε, δε θα τον ξαναδείς....
-
Magic WormHole
Μήνυμαμόνο 3 αστέρια έχουμε? μα γιατί? έχουμε πολλά περισσότερα!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61054/ ( ο Κρητικός, ο Τρίκυκλος και ο Χιουμορίστας πρώτες...μούρες )
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ άλλοι μετράνε τις μερες που μένουν για να ξεκλειδώσει η Σάσα κ άλλοι μετράνε τις καλημέρες ανά έτος κ όχι μόνο αυτό, ξέρουν κ το μηνυμα στο οποίο γράφτηκαν ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Α ρε Ζανο μ'
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟύτε να την ... ψελλισω δεν μπορώ!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜην την γράφεις αυτήν τη λέξη κ με πιανει αλλεργία!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαMGC_6.1.021_F1_V1.4 Η νυχτερινή οραση, με τις παρακάτω ρυθμίσεις, στην ... παραπάνω έκδοση, όπως ανέφερε κ ο @papaflessas, μαμάει λέμε: [B-S-G] Google Camera port - 6.1.021 (Jan 22) - Post #2521 (Θα τη δοκιμάσω κ σε νυχτερινές κ...βλέπουμε)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο παραπάνω, αναλόγως του ... Φ !!
-
Magic WormHole
Μήνυμαγι άλλα κ άλλα ξέρετε να ξεσκίζεστε στις ευχές, για το πιο σημαντικό γεγονός των τελευταίων....δύο ετών, τους Κινέζους και έτσι, μ' αναγκάζετε να τις δώσω τις ευχές όλες μόνος μου, ακόμα κ αν το απεχθάνομαι, ας είναι, είναι για καλό σκοπό!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61036/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61037/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61038/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61040/
-
Magic WormHole
Μήνυμακρατάς ημερολόγιο?