Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η 1η από τις 5 επιλογές, είναι αυτό που λες ότι έκατσες κ έψαξες... (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν έχει κανείς γενέθλια σήμερα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚοιμαστε όλοι ακόμα βρε? Αλήθεια τώρα, κοιμάστε όρτιοι????
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤυχαία νομίζετε δεν έβαλα τόνο ρε καημένα? Σας έχω δώσει την εντύπωση, μέχρι τώρα, ότι αφήνω τίποτα στην τύχη? Αν απευθυνομουν στον κουραμπιέ, ξέρετε που θα πήγαινε ο τόνος!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚ συ, την πάτησες, τεκνο Κρητικέ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣκετη καλημέρα???(
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπες τα ρε δάσκαλε, πρέπει να σκούζω εγώ δηλαδής?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΜήπως επρεπε να χε κάνει reboot to recovery πρώτα?
-
Καινουριο twrp του Τζορτζ του Κάστορα, να περάσει πρώτα πρέπει βρε τραχανά, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery, format data, reboot to recovery, flash την καινούρια rom. TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Εννοείται ότι κρατάει backup στο pc, τα αρχεία από το κινητό που τυχόν χρειάζεται (photo, music κλπ) κ με τους συγχρονισμούς των Google & mi account στο...φουλ!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε καλά όλα αυτά, αλλά τον πραγματικό λόγο που ξαναχώθηκε στην τρούπα, δε μας τον ... εξέθεσε ακόμα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟύτε καν να το ... διανοηθείτε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαBρε γι αυτό είχα μια φαγούρα για...φωτο προχτές, όταν πέρασα δίπλα από κάτι γατιά? (Hidden Content)
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60982/ (εδώ μας δείχνει την έκφραση .... του)
-
Magic WormHole
Μήνυμαο συμφοιτητής, είναι πιο μπροστά κ από μένα, που μαι έτη φωτός πιο μπροστά απ' τον καημένο τον Τσακ (ο Τζακ, συνήθως, είναι σκύλος)!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαπάλι καλά που το καταλάβατε, έστω και τόσο αργά, ΣΥΡΙΖΑ στα 2α γενέθλια!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαεσείς φταίτε, αυτό χτυπιέμαι και φωνάζω τόσο καιρό, αλλά πού!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα, βλέπετε, μια καλημέρα μου ξέφυγε ... ερήμην του λόγου μου κ το κάνατε θέμα! Βρε καλά κάνω εγώ...
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60964/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε συγκινήσατε πάλι πρωί πρωί, παλιόπαιδα!!