Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕσυ, σατανά , δεν έχεις αγιασμούς, για αυτό είσαι μέσ' στην τρελή χαρά
-
Μα, εμείς, έχουμε mix 2s, το δικό μας δε φτουραει? Το λοιπό, κοιτάξτε: * Στις ημερήσιες, δεν παίζει ιδιαίτερη διαφορά, άρα καλά είμαστε ακόμα. ** Στις νυχτερινές ή χαμηλού φωτισμού, αναλόγως των συνθηκών, είναι κοντά σε στοκ κ στοκ/night sight φάση (μαύρα χάλια δηλαδή στη στοκ)...αν ανέβει πολύ με την gcam το pro κ είναι ισάξιο με το αποτέλεσμα της gcam του δικού μας, μια χαρά θα είναι (μιλάμε για τη... μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις στοκάτες).
-
Magic WormHole
Μήνυμαmi 9 δαγκωτό λοιπόν!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑρα, επειδή μου ζήτησε κ κάποιος άλλος τηλέφωνο, βλέποντας με σήμερα να κυκλοφορώ με το κουτί με το mi 9t pro παραμάσχαλα, να του παραγγείλω το mi9, το...απλό??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜα αύριο θα γίνει η παράδοση παραλαβή!!! Σήμερα θα κάνω μερικά συγκριτικά της κάμερας μέρα/νύχτα, αν κ από το πρώτο της μέρας, έχω να σας πω ότι το mix 2s κρατάει καλά τα ... σκήπτρα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια preorder τεμάχιο, με εκτιμώμενη ημερομηνία στοκαρισματος τις 5 Σεπτέμβρη, καλά δεν είναι η παραλαβή του ... ΥΠΕΡ-τούμπανου ... σήμερα, στις 14 μέρες, απ' την παραηγελια?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚ γω, περιμένω σήμερα να... παραλάβω!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣιγά, που, κατάλαβες, εσύ και....διαφορά!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι pro ρε τραχανά υποδιέστερο του Mi9 μόνο μπαταρία. Πας για Mi9 ή Mi9s 5G ή κάνε την υπέρβαση για 1+7T Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Redmi note 6 ... pro!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαφώναξε τον...sin boy!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα...pro ρε, pro!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈτσι και συμβεί αυτό, θα τη βγάλω με το δώρο...ευγνωμοσύνης του συναδέλφου, είμαι ολιγαρκής, το ξέρεις αφού!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤη νιώθω σαν δική μου ρε Γιώργο, εγώ την γέννησα αυτήν την παραγγελία, παρακολουθώ το τρακινγκ καθημερινά, νιώθω σκιρτήματα μόλις έχω νέα events κ μόλις την παραδώσω στον ... φυσικό πατερα, κάτι θ' αρπάξω κ εγώ είπαμε!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα8/9/19 07:23 - DISPATCH CLOSED (--> KOS - ELTA), ATHENS AIRMAIL CENTER
-
Magic WormHole
Μήνυμα"6/9/19 18:56 - The item has arrived in the country of destination" Πλησιάζει η ώρα να βουλώσω στόματα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑ ρε επιστήμονα Κρητικέ!!!!