Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔυο είναι...
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από demakhs: “Κ γω έχω το προνόμιο, ” Και σε κάποια recovery έχεις επίσης. ” Άλλο αυτό ... τυχαίνει να έχω βοηθήσει πολύ τον δημιουργο των twrps της κοινότητας, τον Τζορτζ τον Κάστορα κ να του χω ανοίξει τα μάτια πολλάκις και σε αντάλλαγμα κ ευχαριστώ, φτιάχνει ειδικά μυστικά twrp μόνο για πάρτη μου!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ο Δον Bigottas
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπορει και οι 4 μαζί!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ στο mi 8 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ στο mi 8 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ στο mi 8 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ στο mi 8 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ στο mi 8 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Το έχει τ όνομα τελικά, μόλις αποκτήσαμε κ το ... τανασι3!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
demakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΡε Γιώργο, δεν έχεις βάλει στην πρώτη σελίδα αυτό το μυστικό twrp που μου στειλες εμένα κ έκανα τη δουλειά μου?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕμενα πάλι, το ίδιο με τ αλλα μου φαίνεται Αντρέα, βασικά, όλα τα xiaomi, ίδια μου φαίνονται!! Τι Redmi, τι redmi note, τι mi, τι mix...όλα!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαξεράδια ξέρει...αντί να πάρει τη μηχανή, ούτε που του κοψε του κιοφτέ, τέτοια μέρα!!
-
Magic WormHole
Μήνυματι σκούζεις εσύ με τον τάκη καλέ... χαράμισε δύο ώρες απ τη ζωή του μεσ στο ντισκοτζιπ του σήμερα, εξαιτίας της Αγγέλας και του Αλέξη κ έβριζε εμένα, κατάλαβες φίλε μου?
-
Magic WormHole
Μήνυμαπάρε και συ σκοντα, εγώ αυτό εκανα!! παίζει και το mi note 3 στα 180 ευρωπουλάκια βεβαίως βεβαίως...