Τον ντασκριμις έπρεπε τότε να πιάσεις απ' τον λαιμό, αυτός είναι ο λέρας ο αντιπρόσωπος!! Ο Μάκης κ ο αραχνιας, την τακτοποίησαν την κοπέλα με...συνοπτικές διαδικασίες. Προσπάθησε να χωθεί βέβαια στο ενδιάμεσο κ ο τρικυκλος, κάτι κατάφερε κ αυτός!
Θα μπορούσα να μουν ακόμα κ διαχειριστής της...πλάκας! Τουλάχιστον εσύ το πιάσες αμέσως, όχι σαν μερικούς μερικούς!! Τα ξέρω κ εγώ όλα αυτά που σε συμβουλευουν οι ... συνάδελφοι, αλλά δε ξέρω πως να στα "περάσω", κατάλαβες? Είναι απολαυστική πάντως όλη η περιπέτεια σου και γίνεσαι καλύτερη από ολο αυτό, ξεπερνάς τα όρια σου, δε συμφωνείς!
Ε, τότε μια χαρά ειναι βρε παιδιά η κοπέλα, της τα χετε γράψει εσύ όλα με το Νι κ ο αραχνιας με το Σίγμα!! Ας ξεκινήσει απ' το Άλφα κ θα χει μια ευτυχή ... κατάληξη.
...γιατί άραγε... Που στο καλό το είδες ρε Μάκη ότι το βλέπει σαν Android bootloader interface? α, Edit: Σε Fastboot λειτουργία το βλέπει όπως στην εικόνα ΤΟΥ.
Ελλαδα είναι όλα, απλά δεν έχουν ανοίξει τους σακους για να τα σκανναρουν. Άδικα σκατε κ χύνετε...μελάνι, τόσες μέρες τώρα. Σε 40,50,60 μέρες θα παραλάβετε, με την παρούσα κατάσταση!
Εδώ είσαι, μήνυμα #3470, τα χει πει όλα ο Μάκης απ' την αρχή, μιας κ οι υπολοποι, σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών μερικών, δε σε βοηθήσαμε ... αρκετά! Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Sasa25: “Αν βάλω ελληνική ROM, θα πρέπει κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούριο update, να το κατεβάζω και να την ξαναπερνάω; Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως, είναι να είναι το τηλεφωνό μου σταθερό, να μπορώ να κάνω όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται τα updates του, να είναι τα προσωπικά μου δεδομένα όσο πιο α…
Μα το ίδιο λέω αράχνια, να ηρεμήσει κ να ακούσει τους ... κουρού της xiaomi, για να σινιάρει το κινητό της!! Ο ντασκριμις φαγώθηκε να της το αλλάξει, ακόμα δεν το πήρε, ακόμα δεν το χάρηκε!!
Ναι, αλλά τόση ώρα έχουν χτυπήσει κόκκινο κάποιες από τις ειδικές ορμόνες σου, νομίζω ειδικα η...μουρμουρόνη!! Γυναικείες και ανδρικές ορμόνες | piperies.gr
θα σβήσουν τα πάντα απ' το κινητό ναι, γι αυτό και θα χρειαστεί να αντιγράψεις την rom ή να την έχεις περασμένη σε εξωτερική κάρτα sd, αν έχεις τέτοια. ο μπουτλόουντορας δεν παθαίνει κάτι, είναι καλά...προστατευμένος!!
Τιποτα, απλά θα ξερνάει όπως είπε ο μεγκα-γνωστης Μάκης the great, αλλά θ ανακουφιστεί που θα τα βγάλει κ θα ηρεμήσει, μην ανησυχείς! Που ακριβώς μπερδεύτηκες, δεν κατάλαβα, ζαλίστηκα απ' τα πολλά....reboot!!
Θα φλασαρεις το τελευταίο twrp: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI για τη συσκευή σου μέσα απ' το twrp που ήδη έχεις, back, reboot to recovery, factory reset, back, reboot to recovery, format data (κουμπάκι μέσα στα wipes), back, reboot to recovery, αντιγράφεις την τελευταία xtrv της κοινότητας απ' το pc στο κινητό ή αν έχεις sd card, την έχεις αντιγράψει προηγουμένως εκεί κ τη σβουντουρας στο τέλος κ αυτήν!