Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒάλε κ νύχτα κ είσαι πλήρης!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜην τους δημιουργείς (κ άλλα ) ψυχολογικά βρε Μάκη, φτάνουν αυτά που χουν με τους οκτω-δεκα πόντους τους χιόνι! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί ρε, για Φεβρουάριο δεν λέγατε??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπο Φεβρουάριο, θα χω κ γω 50-ρα σε τιμή 24-ρας!!
-
θα κάνεις το εξής μαγικό: μην κλείσεις το παράθυρο του κινητού, από κει δηλαδή που κάνεις αντιγραφή τις φώτο, απλά κάνε το minimize, πήγαινε αμέσως κ άνοιξε το στικάκι, δεξί κλικ κ θα εμφανιστεί, ως δια μαγείας, το κουμπάκι "επικόλληση"!! Δοκίμασε κ πες μας τι έγινε. (Σε περίπτωση που πεταχτεί λαγός ή περιστέρι απ' το καπέλο, δεν είμαι υπεύθυνος εγώ αλλά κάτι δεν πήγε καλά με το ... μαγικο)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο όνομα της επόμενης κακοκαιρίας παιδιά, θα ξεκινάει από Φ, τον...νου σας!!! Ψάχνουν νονους για το ... όνομα αυτής!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕξαφανίστηκε το μενού ρύθμισης του δακτυλικου στο κινητο-δωρο του κουμπάρου κ, προφανώς, δε λειτουργεί κ το ξεκλείδωμα με το δακτυλικό. Υπάρχει κάποια πρόταση, εκτός του fr, σε κινητό με official global κ κλειδωμένο bl?
-
Magic WormHole
Μήνυμαέκανα wipe data-cache, reboot, εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής "ΚΑΙΡΟΣ" και ήρθε στα ίσα του....6 μόλις, αλλά είναι σαν -6!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕδώ δεν κοντάω να βγω εγώ εδώ στους 7!! Με την ευκαιρία, ο καιρος εμενα δε μου δείχνει τίποτα, έχει παγωσει κ αυτός...(Hidden Content)...ευτυχώς έχω την υδρόγειο κ χαζευω!