Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜην το ανοίξω τώρα, κανονίστε!!
-
Ωχ τον διέγραψε κανονικά? Μήπως τον έστειλε στον κάδο ανακύκλωσης κ μπορεί να τον...επαναφέρει?
-
Πρεπει να σου δώσει κ να συνδεθείς με το username και το password του Gmail του κ στη συνέχεια να κάνεις remove τον...Gmail account του, καλά έχω καταλάβει?
-
Magic WormHole
Μήνυματυχαίο γεγονός, δεν το επεδίωξα να ξέρεις... η μία είχε και παίχτες, αυτούς 'εβγαζα... στην άλλη είχα επικεντρώσει στην αγωνία του...τάιμ άουτ! (εξ ου και το 2χ ζουμ)
-
Magic WormHole
Μήνυμαη ρίζα του κακού είναι τελικά ο λουκουμάς, κι όμως!!! η χτεσινή ημέρα σε... εικόνες
-
να τον αρπάξει απ' τον ... γιακά Ανέστη? μέσα από τον υπολογιστή, αν συνδεθεί το παλικάρι στον λογαριασμό του google, δε μπορεί ν αποσυνδέσει τη συγκεκριμένη συσκευή, όπως γίνεται στο mi cloud...λέω γω τώρα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “Διαγράψτε αυτό το μήνυμα ” Ο/Η takisfrag, spideman3 και zanos έκαναν like σε αυτό. Θα ήθελα μία, υποτυπώδη, εξήγηση.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣκισαμε χτες!!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαραμούζα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑμα είχες ανοίξει το Φ, θα σουν μια χαρά.. .
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜήπως έχει καμία μαύρη κ εσένα Evangelia?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠως δε θα δούμε...πως δε θα δούμε Ζανο μ'!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Καλημέρα παιδιά! Σοφία ακούμε και Σοφία δε βλέπουμε... Όποιος τη βρει, τον παρακαλώ πολύ να την κρατήσει! ” γρουσουζα!! Άσπρες νιφάδες κ μαύρες...πουλαδες μας έφερε!! CkNANdp4QMMpH94m6
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜόνο πάνω απ' το σπίτι του κουραμπιέ δε θα βρεξει σήμερα κ μόλις φύγει κ πάει στη δουλειά, θα χει ένα σύννεφο ... προστασίας από πάνω του, να τον ακολουθεί!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜου μαθες κ τον ζεόλιθο, ταγάρι λουκουμά! Κοιτάτε ρε τι φτιάχνουΜΕ οι άνθρωποι, την είδα κ ΜΑΣ χάζεψα : PZAAaqyQWr6YBJFWA
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣου ξέφυγε ένα τελικο "ς"...ο λουκουμάς σου έδειξε, προφανώς, που είναι μάστερ στο είδος, εννοείς, εγώ το μόνο που ξέρω από τα σίδερα, εγώ ναι να τα αγοράζω!!