Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και όλες παιδιά υγεία ! Μήτσο στείλε μου να δω τον αφυγραντήρα γιατί με εενδιαφέρει ” Eva ii pro στον Κωτσόβολο 199 Γιούρα, αν το παρεις με τιμολογιο δε-->150 + (-) 10 ευρώ δωροεπιταγή. Παράθεση από zanos: “Μαζι με το φακιολι. ” ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ λουκουμα, σε πήρανε χαμπάρι κ οι ασκετοι! Ρώτα τον ζάνε, προλαβαίνει πριν το σιδέρωμα ή μετά??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα εισιτήρια ΜΟΥ, ποιανού θέμα είναι, του τανασι που μπλέξε τους κωδικούς? Το ποπ κορν για το θέμα του mi 8, τα κανε πτανα τωρα...αυτός, είναι χειρότερος κ από μένα...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...δεν υπάρχει....
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
demakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΠοιο να υπάρχει Κάστορα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαC est la vie, που λεν κ οι Γάλλοι!!! Εσένα θα σε χαλούσε δηλαδη, να παίρνες της αφυγραντηριαρα με 150 Γιούρα εεε? Μην αναφέρω κ το φωςμεσαστοκουτί κ βγάλεις καντήλες πάλι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠροτιμάω να τα φάω τηγανητά, παρά να τα δώσω τσάμπα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν τελικά δεν τα καταφέρω, γιατί είμαι αισιόδοξος εκ φύσεως, θα τα βγάλω σε δημοπρασία το απόγευμα της Παρασκευής...όποιος πρόλαβε, Τον Κυριο είδε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆσε με κ πάω να σκάσω. Εχω δύο εισιτήρια για την παρασκευή, πάνω από τους vip, στο γαύρος-βαζελος στην γιουρολιγκ κ δε θα καταφέρω να φτάσω, απ' ότι φαίνεται με την πτανα τη Σοφία ... Α, είδα ποιον εννοείτε....καλύτερα να μην εκφέρω άποψη, δεν είμαι προετοιμασμένος για παγωμένο banάκι...για -6 πάμε!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτα 150 ευρώ ο eva ii pro, Evaggelia, καλα δεν είναι...η παραγγελία, εκαταχωρηθει, thanks για την ενημέρωση!! Έτσι θα το παιδέψω κ με το αμάξι, που θα μου πάει, θα μου κάτσει κ αυτό, δε θα μου κάτσει?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠλακα μου κάνεις τώρα! Είχες γράψει το τελευταίο, δεν είχες γράψει?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
demakhs - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό που δεν κατάλαβα, είναι που κολλάει η κοντή τώρα ρε Μάκη... (Hidden Content)