Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑφήστε τις καλημέρες κ βάλτε κανα κουπόνι του ανθρώπου!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤώρα που το θυμηθηκα, γιατί να επιλέξει κάποιος ασφάλεια αποστολής, εκτός του ενδεχομένου να είναι κορόιδο, τρίκυκλε, μου το εξηγάς?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔε λέω αυτό...κιοφτε!!! Αφού με τα ίδια χρήματα, μπορεί να πάρει το redmi note 7, γιατί να μην το πάρει, αυτο λέω βρε κιοφτέ, ε κιοφτε!
-
Magic WormHole
Μήνυματο redmi 7?? σκέτο? στα 120 θυμάμαι, βρίσκεις από Κίνα, το 32ρι redmi note 7 !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑλλος πάλι τούτος...γιατί ρε, ο Σεπτέμβρης δε σου κάνει?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοια τελευταία βραδιά του καλοκαιριου, έχει ακόμα δυο-τρεις και ο Σεπτέμβρης ρε!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤακουλη, τέρμα οι διακοπές κ, τώρα, τα κεφάλια μέσα ρε?
-
με 50-60 ευρώ παραπάνω, έχει σε preorder το ΜΙ 9Τ PRO, με το κουπόνι BGM9TPE, το οποίο το τσέκαρα και ισχύει!!! το pdm θα επανέλθει στις προτεινόμενες μεθόδους αποστολής του...και μόλις επανέλθει, βουρ στον πατσά! https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-9T-Pro-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1547570.html
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤανάσι, ήλθες, είδες και απήλθες ρε?
-
Magic WormHole
Μήνυμαπάλι εγώ φταίω που έχει λίγο αεράκι εκεί που πήγες διακοπές, Τάκη, θα μας τιριλάνεις ρε?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΞεσκεπάστηκαν, αμέσως, όλα τα σκουλήκια (αλλά έχει κ άλλα)!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα-καλημέρα καληνύχτα-καληνύχτα, ορίστε, καταφέρατε να τους διώξετε όλους από την τρούπα...πολύ άναντρο αυτό που κάνετε εδώ και τόσο καιρο!! Ειδικά κάποιες ύπουλες καλησπέρες την έχουν κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά...
-
Magic WormHole
Μήνυμαποιος στη χάρη σου, γελάνε και οι...τριχούλες σου!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜου χύθηκε ο καφές, λεφτά θα...πάρει (ο κουραμπιές). Άμα πέσω μέσα, Τάκη, πες μου εεεε!