Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜου φέραν μια τρόμπα αυτοκινήτου, απ' τα τζάμπο, με μόλις 9,99, για το καρπούζι (που σου βγαίνει η γλώσσα κ όχι μόνο, για να το φουσκώσεις), εκπληκτική, που πρέπει να την αποκτήσει ο κάθε ... φουσκωματίας! Με γλίτωσε από πολύ μεγάλο...πονοκέφαλο. (Άμα θέτε λινκ, σας δίνω, άμα δε θέτε, δε σας δίνω)
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από demakhs: “Είναι ανεπήδηκτος μαθήσεως ο ταραντούλης φίλε. Χωρίς να τις δω, ήμουν σίγουρος πως η στοκ θα ταν η καλύτερη. Πρέπει να ναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες, τη μέρα, για να βγει οποιαδήποτε gcam πάνω από τη μαμά! ” Μήτσο όλα τα παιδιά εδώ προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο αποτέλεσμα, να μάθουμε ή να βοηθήσουμε κάποιον. Εσένα η δική σου συνεισφορά ποια είναι μόνο να τρολαρεις ξέρεις τραχανά ε τραχανά. Τίποτα άλλο δεν έχεις κάνει εδώ. Τραχανά ε τραχανά. ”…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίναι γλύκα είναι μέλι τα καρπούζια του Βαγγέλη!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο καλύτερο φουσκωτό που χω πάρει ever...χωράει επάνω τέσσερα πιτσιρίκια κ μένα μαζί!! sz2L6ENvmxQcme5w6
-
Παράθεση από foxy4270: “οι διαφορες ειναι μικρες στοκ ειναι η καλυτερη...ακολουθει του xtreme bsg και οι δυο απαραδεκτες Κανε το ιδιο συκγριτικο σε βραδυνο σκηνικο με φωτα μεσα...και μη βγαζεις καθετα !!! ” Είναι ανεπήδηκτος μαθήσεως ο ταραντούλης φίλε. Χωρίς να τις δω, ήμουν σίγουρος πως η στοκ θα ταν η καλύτερη. Πρέπει να ναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες, τη μέρα, για να βγει οποιαδήποτε gcam πάνω από τη μαμά!
-
Παράθεση από akisjes: “Μου έχει τύχει πριν 2 με 2.5 χρόνια ( δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) τότε που είχε γίνει ο χαμός οταν ξεκίνησε το θέμα με τα τελωνεία (μέχρι εκείνη στην στιγμή περναγανε όλα αέρα) . Είχε κάνει 18 ημέρες να έρθει και ενώ έφτασε Ελλάδα έκανε 2,5 μήνες να ξεκολλήσει.Εγω είχα κάνει dispute μου μπήκανε τα χρήματα αλλά μόλις έφτασε στις περίπου 90 ημέρες έβαλα κανονικά τα χρήματα πίσω.Θυμαμαι χαρακτηριστικά τότε η Selina από το Vickmall μου έστειλε δώρο ένα μικρό Bluetooth Xiaomi ” ε…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΙσχύει και το πρώτο, αλλά είχε βγάλει το lidl προσφορά, λόγω εγκαινίων καινούριου, μεγαλύτερου καταστήματος, σούπερ καλάμια των 3μ. στα 15 ευρώ...ήμουν εκεί πριν ανοίξει, ήμουν εκεί που έκοψαν την κορδέλα, ήμουν απ' τους πρώτους που μπήκα...πήρα 2! Ε, αφού τα πήρα, τώρα τι να τα κάνω...δεν πρέπει να πάω να τα κάνω απόσβεση??? DbKvwsV9H7iCSPK77
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕιναι η gan gan lady!!
-
Magic WormHole
Μήνυμανα πας για ψάρεμα κ να βλέπεις τον κάθε π@π@ρ@ κακομαθημένο να παρκάρει όπου να ναι και να σου κρύβει το κάστρο... r7zTYkfjYJoaXjyT8
-
Magic WormHole
Μήνυμακαληνύχτα ΜπΆοΚ!!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦταίω εγώ να σας την βάζω κάθε φορά που περνάω από κει!! DDWJeDXt5pVHvaot9
-
Magic WormHole
Μήνυμαμέχρι και κοπριά για τις γλάστρες και τον κήπο κουβαλάω μεσ' στο λιοπύρι...πφφφφφφ
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν προλαβαίνω Μάκη, γιατί έχω δουλειές με...φούντες!! 100.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠως δε με ρώτησε ρε...ολόκληρη σπόντα πέταξε ο κουραμπιές, έτσι, στην τύχη, την πέταξε?
-
Magic WormHole
Μήνυματην Παρασκευή ξεκίνησε και σήμερα τελείωσε η άδεια μου, με τρολλαρεις ρε κουραμπιέ!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα, όνειρα γλυκά, καλό ξημέρωμα και καλή βδομάδα (για να σας προλάβω όλους )!!