Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα πριν μέρες και μου έχει εγκριθεί. Από τον οδηγό που πόσταρες, όπως προείπα, ακολούθησα την δεύτερη μέθοδο αλλά κατέβασα την developer. Μήπως να δοκιμάσω με stable; Ή να ακολουθήσω τον πιο μπελαλίδικο τρόπο με την μέθοδο του fastboot; Κάπου διάβασα για το μήνυμα couldn't verify update package πως μια λύση είναι να μετονομάσεις το αρχείο της rom σε update.zip Πολλές οι ερωτήσεις αλλά φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και μπρικ…
-
Καλησπέρα στο forum και πολλά συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σας! Σήμερα πήρα το Redmi Pro και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader για να περάσω την ελληνική rom. Ακολούθησα τους οδηγούς, πέρασα τους drivers με επιτυχία, έλεγξα τον bootloader ο οποίος είναι κλειδωμένος και τώρα είμαι στην φάση να περάσω την developer rom της Κίνας (Version: 7.5.11 (MIUI8)) για να ξεκλειδώσω με mi flash unlock. Αφού κατέβασα την rom και την πέρασα στο κινητό, όταν πάω να κάνω update μέσω της επιλογής c…