Παράθεση από amavroudis: “Θα το φορτίσεις 100 και θα το χρησιμοποιήσεις μέχρι να πάει στο 10-20 και μετά θα ανεβάσεις τα screenshots που σου είπα... ” τώρα που το φορτίζω με κλειστό το κινητο εδώ και 3 ωριές είναι στο 93% Υ.Γ. από ότι θυμάμαι το παρατήρησα χθες και προχθές το 93%
Παράθεση από cristofer27: “Παράθεση από amavroudis: “ ” ” Παράθεση από amavroudis: “Όχι έτσι... Θα κάνεις ένα ολόκληρο κύκλο φόρτισης εκφόρτισης και θα ανεβάσεις τα στατιστικά και τη λεπτομερή ανάλυση των εφαρμογών να δούμε. ” δλδ να το φορτίσω 100% και μετα 0% και άνοιγμα?
Παράθεση από amavroudis: “Είδες στα στατιστικά της μπαταρίας τι τη τρώει ” Αδράνεια 31% οθόνη 24% wi-fi 22% τηλέφωνο αδρανές 19% υπηρεσίες google Play 2,5% Άλλα 1% οταν πάω να κάνω Ενίσχυση ταχύτητας και στις Εφαρμογές συστήματος μου εχει διάφορες 303MB Cache Μπορεί να υπάρχει κατι εκει?
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από cristofer27: “Δεκαπύρηνος Μax 2,11GHzMIUI έκδοση Global 10.2.1.0 Σταθερή ” Έχεις λοιπόν το nikel.Τη μπαταρία γενικά τη τρώει για πλάκα, από όσο έχω διαβάσει... ” και τι μπορώ να κάνω?
Καλησπέρα έχω το κινητό xiaomi redmi note 4 το έχω 4 χρόνια και ξαφνικά η μπαταρία άρχισε να πέφτει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς απο το 100% στο 60-50% ακαριαία , δεν κρατάει ούτε μια μέρα στην εξοικονόμηση με μικρή σχετικά χρήση. Πρόσφατα άλλαξα μπαταρία και μετά από λιγνές μέρες βλέπω ότι δεν πολύ κρατάει η μπαταρία … Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ? Υ.Γ. : σκέφτομαι να κάνω ένα format, πριν το κάνω τι να δω?