Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Αυτά δεν δούλεψαν, δεν τα βλέπει για autorestart - Google Services Framework - Google Account Manager - Google Play services - Google Play Store Πάω για format data... Ούτε αυτό. Αλλά ξανακάνω στη φρέσκια κατάσταση εγκατάσταση τις 4 ανω εφαρμογές και δεν μου κάνει εγκατάσταση το google playservices. Τα άλλα τα κάνει...Χμμμμ
-
Σωστή η διαδικασία, αλλά δεν με άφηνε με τίποτα να ξεκλειδώσω την οθόνη και να παραμείνουν κλειδωμένες οι εφαρμογές. Τελικά χρειάστηκε να δώσω την εντολή "Απαιτείται αριθμός πρόσβασης -Ποτέ". Πολλά ευχαριστώ πάντως...
-
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά για να καταλάβω. Γίνεται να έχω ξεκλείδωτη την οθόνη και κλειδωμένη την εφαρμογη? Να κλειδώνει δλδ η εφαρμογή μόλις κλείνει η οθόνη, οκ, να χρησιμοποιω το τηλέφωνο ξεκλείδωτο και αν χρειαστεί να μπω σε εφαρμογή, να ζητάει δακτυλικό, αυτό θα με βόλευε
-
Θα ήθελα να εκφρ'ασω τις ευχαριστίες μου στα μέλη που με βοήθησαν να περάσω τη Ρομ στο Redmi pro μου. Η νεα ρομ έιναι καταπληκτική, αξίζει τον κόπο. Ερώτηση μόνο έχω για το αν μπορώ να κλειδώσω app με δακτυλικό αποτύπωμα, χωρίς να είναι ταυτόχρονα κλειδωμένη και η οθόνη. Έκανα πολλές προσπάθειες και δεν το κατάφερα...