Δωσε θάρρος στον χωριάτη να σε ανέβει στο κρεβάτι... Όσα δίνει ο @demakhs, εγώ +ένα 20αρικο... Έτσι για να ανεβάζω τα blinds.... @demakhs δίνω kenzo με καρτουλα 32αρα και ως γνωστών στην πένα ένα κατοσταρικο... @pavlidisc ....σκιστσ πατηστς
Εγω πήρα το ideapad ast15 με amd a9 256ssd... Στα 490€... Για απλά πραματακια όπως λένε μια χαρά και gaming χωρίς τρελές απαιτήσεις... Με θορυβώδη ανεμιστηρακια τα Lenovo και κακίες γωνίες θέασης...
Θυμαμαι με 6 κατοσταρικα είχα πάρει ένα town mate 80cc back in millennium... Η χαζομάρα με τα Xiaomi είναι ότι ο φίλος το πήρε 480 και σε ένα τρίμηνο θα το βλέπουμε στα μεταχειρισμένα 200€... Η λύση είναι redmi ... Κάθε χρόνο καινούργιο και Μαξ 170 ευρά...
Ηταν ένας Παράθεση από demakhs: “ * Με Γεια, είναι δύο λέξεις? Αληθεια τώρα, πάντα έτσι ήταν? ” Πες μου το ότι και τα πράσινα άλογα που ακούς από του Φ ωστηρες, δεν ξέρεις ότι είναι πράσσειν τ'άλογα;
Στενότης @demakhs , Στενότης .... Τις προάλλες είδα ένα διευρω σε δημόσια τουαλέτα... Είπα όχι για δύο ευρώ δεν τα παίρνω... Έριξα μέσα αλλά τρία Γιούρα.... Ε για το τάληρο το έκανα...
Αμα το κάνω mas_driki και ξανά μπω? Ε πώς δλδ ξανά ασπριζεις το ποινικό μητρώο σου; Είναι δύσκολη η ζωή για εμάς τους parolee... Δεν μας απαντάνε σε ερωτήσεις, μας θυμίζουν συνέχεια τα λάθη του παρελθόντος... Ίσες ευκαιρίες ζητάμε... Άνθρωποι εισαμε λάθη καμναμε να ουμ...
αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ολόκληρος άντρας έγινα... Όποιος τράβηξε screenshot τράβηξε,... Τώρα μόνο σοβαρότης και συμμερισμος στον πόνο του demakhs για την αναζήτηση κατάλληλου εξυπνοτηλέφωνου.... Έχουμε και ερωτήσεις να κάνουμε οσονουπω για το redmi note 5 που σιγοψηνεται... Μην μας βάλουν στην μαύρη τη λίστα...
Κλασική γκόμενα , α δε θέλω ο Τάκης μου φέρεται άσχημα , ντύνεται όπως να ναι , κλάνει και τρώει με ανοιχτό στόμα... -Ναι Τάκη μου, ότι θες πασάμ.... Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από demakhs: “ ” Δύσκολος ο αποχωρισμός; ”
Παράθεση από spideman3: “@das_krimi με θέα δίποδα ερπετά ” Να μιλάτε σωστά... Δίποδα ερπετόμορφα, τα ερπετά αν είχαν πόδια δεν θα έρποντο.... Πάντως εγώ ανταλλάζω τον Μαθουσάλα με το MI5 σου και τα έξοδα δικά μου .. άμα είσαι large
Αυτος ο giorgos ioannιdis που είναι by, ήταν και στο parade ?... Παράθεση από spideman3: “ by giorgos ioannidis, on Flickr by giorgos ioannidis, on FFlickrΑ ” Α ρε ΣΥΡΙΖΑ με τα νομοθετήματα σου...