Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 321.

• Magic WormHole

das_krimi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Χαρά δες... youtu.be/exYGUgYLpJU

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι με έρπειν ... Με το καλό πάντως...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μετα θα βλέπουμε ποστ σαν και αυτά... Demakhsoglou kardisim: kafam karıştı!!!! xiaomi mi mix 10s almalı mıyım yoksa mi 15 mi kalmalıyım? tanàsi seni seviyorum

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα σου πω εγώ σε λιγο... Έτσι όπως το πάτε εκεί στην Κω... με διαβατήριο θα ταξιδεύεις

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο Πόντιος παλιννοστούντας και μη ναι ενδέχεται να μην μιλάει ελληνικά αλλά την μητρική του... Αυτό δεν το κάνει ξένο... 1 Μουχαμπέτι κάνουμε , τόνισα πως δεν είναι άποψη σου...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο ιδιοκτήτης είναι μισος Πόντιος και μισος Ρωσσος... Το ότι δεν μιλάει ελληνικά δεν τον καθιστά ξένο... Αλλά ξέχασα θα το θυμηθούμε μόνο όταν μας συμφέρει... Όταν δεν μας συμφέρει οι Πόντιοι είναι Ρωσσοποντιοι, οι Βορειοηπειρώτες Αλβανοί και αυτοί που μείναν Γερμανία Λάζοι ... Δε λέω πως αυτη είναι η άποψη σου, δικό μου συλλογισμό λέω,... Απλά είναι ωραίο να βλέπεις μια ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ούτε για την φανέλα είπα ότι παίζουν (εκτός βιερινια-πελκα) , ούτε ότι θα κερδίσει κάτι …

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtu.be/V2i7Y7cjAW8 Γριές και σκωλικάκια... Ένα μπράβο στήριξης σε ελληνική ομάδα που εκπροσωπεί ούτε λόγος...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί,διότι απέχω αρκετό καιρό από τα κοινά λόγω υποχρεώσεων, Πέρασα με μικρό αλοιφαδοράκι κερί καρναουμπα στο tempered glass του Μαθουσάλα , και ομολογουμένως για 2 εβδομάδες είχα πολύ καλά αποτελέσματα... Τύπου ελάχιστες δαχτυλιες, καλύτερο πέρασμα δακτύλου και πεντακάθαρη οθόνη με ένα απλό πέρασμα από το παντελόνι... Give it a try οι ψυχαναγκαστικοι.

• Καταστροφή μη συζητάς , άστο

• Magic WormHole

Μήνυμα

-Πατερα φέρε πέντε ευρώ - Εγώ αγόρι μου στα χρόνια σου δούλευα από τα 14 και είχα δικό μου μισθό. -Πατερα χάλασε ο υπολογιστής -εγω αγόρι μου στα χρόνια σου έβγαινα έξω και παίζαμε τσουμάκι τσιλίκι. - Αη ρε πατέρα με ζαλισες. -Εγω αγόρι μου στα χρόνια σου πιο πολύ Αη ρε πατέρα με ζαλισες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχομαι όταν φτάσω στην ηλικία σας να ασχολουμαι με τον αν έχω καλή κάμερα... Η όλη ανησυχία του Φ , κρύβει μια βαδιστόχαστη και απέραντη ευτυχία κατά τα λοιπά... Εύγε και εύχομαι να πάρεις το mix 2s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτό έξω ήλιος είναι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και ποτέ μην ακυρώσεις το despute ακόμα και αν σου τάξει λαγούς...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχα καλό....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν σκεφτεις πως αυτές που μας παντοφλιάζουν γίνονται αξιαγαπήτες μητέρες των οποίων τους γιούς παντοφλιαζουν αλλές οι οποιες γινονται αξιαγάπητες μητέρες , ειναι να τρελαινεσαι....

• Magic WormHole

Μήνυμα

προσεχε γιατι με αυτές γλυστράς στο πλακάκι και θα το κάνει να φανεί σαν ατύχημα... Το νού σου...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οχι φίλε σαν γνήσιος ταγαράς Σερραίος εγώ μεγάλωσα με αυτές... Για όσους ξέρουν έχουν κυριολεκτική συσχέτιση με φονικό όπλο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ελειψη από παντόφλα είχα μέχρι προπερσι, τώρα δόξα τω Θεώ έχω υπερβιταμίνωση...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παντως με την βιταμίνη ισχύει, είχα κάνεις εξετάσεις το χειμώνα και είχα έλλειψη τρελή ενώ τώρα κομπλέ...όσο κρατάει βέβαια ο ήλιος...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παντόφλα, εγώ; Εγώ αν γυρίσω σπίτι και δεν έχει ζεστό νερό γίνεται της πουτ@ν@ς... Μόνο με Palmolive δε σωζεσαι από την ξυροδερμια... Δηλαδή αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν να σου φέρνει τις παντόφλες; Στο κεφάλι δλδ; Γιατί αυτό το κάνουμε...