Αυτο είναι το καλωσόρισμα @pavlidisc? Τίποτα από τα δύο, απλά με τόσο βροχή σαν καλό σαλιγκάρι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να κάθομαι σπίτι ... Και να τα αποτελέσματα... Θα λέμε στα παιδιά μας που θα περνούν συμπληρώματα βιταμίνης d , ότι εμείς κάποτε απλά κάναμε ηλιοθεραπεία...
Η βροχή είναι άμυνα της φύσης για να μην ξεχύνονται οι Αθηναίοι στις παραλίες και τις γεμίζουν με πλαστικά και αποτσιγαρα....καλά κάνει, άστο να βρέχει όλο το καλοκαίρι, ούτε ένα πλαστικό θα βρούμε του χρόνου...
Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα αστέρια, Το θέμα είναι πόσο αισθάνεται ο καθένας και όχι πόσο είναι ! @geoanto555 για πες εδώ στους φίλους μας πόσο αισθάνομαι ότι είμαι !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω νομίζω όσο 25αρης και να νιώθει ο θείος, πάλι σαν εφτά παρά τέταρτο θα περπατάει από το ουρικό...
Το τρομακτικό είναι όταν ακούς το πιτσιρίκι (που πλέον αυτά τα μιόλικα φτάνουν 2.10 και έχουν τρίχα 45αρι,) να σου λέει γεννηθηκα το 2000 και να καταληγεις στο συμπέρασμα ότι είναι 18 χρονών... Και να πέφτεις στην λούπα ότι ρε γαμωτο, πέρυσι δεν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, ....; Νερό περνάν τα χρόνια χουφταλάκιαααααα.... Ζωή σε μας
Εντωμεταξυ ακούστε και ένα δραματικό ανέκδοτο που κρύβει όλη την ντροπή της Ελλάδας... Παρακαλάει ο Τοτός να βρέξει για να σβήσουν οι φωτιές στο Μάτι αλλά όχι πολύ για να μην πλημμυρισει η Μάνδρα... ΑΥΤΟ.
Παράθεση από linuxilakis: “Μια χαρά πάει.... Όχι και παππούς. Μεσήλικας θα ελεγα Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk ” Προχθες που πήγα να σηκώσω το kenzo, μου έπεσε απ' τα χέρια, και του λέω.... Ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάς.... Κανείς δε γελασε...
Ειναι κατά 85% θέμα φορτιστών... Βρες φορτιστεί 5v 2a κατέβασε και εφαρμογή αμπέρ για να μετρήσεις ρεύμα... Συνήθως αυτοι που έχουμε σπίτι πεταμένοι από παλαιότερα κινητά είναι πιο λίγα v-a ...
Στην καινούργια αναβάθμιση, με swipe up στην κεντρική οθόνη πάει απευθείας σε αναζήτηση Google... Μιλάμε ουαου... Τι android N, διαχωρισμός οθόνης και πράσσειν άλογα...