Μετα από αναβάθμιση στην 9.5 με εξαφανίστηκε το theme app... Μπήκα ρυθμίσεις εφαρμογές συστήματος και υπάρχει, αλλά δε μπορώ να το ανοίξω από κάπου....
Δεν υπάρχει... Το πήρα και απευθείας από δω όταν το αποσυμπίεσα... Το ερώτημα είναι αν κρασάρει και κανας άλλος... Γιατί no party του no party... Μην τραβάω και μοναχός το ζόρι...
Crashάρει σε κανεναν σας το YouTube...? Εδώ και κάμποσο καιρό, αν βγω από την εφαρμογή και ξαναμπώ, η κολλάει και δείχνει λευκή οθόνη ενώ κάνει σκρολ κανονικά ή βάζω να δω βίντεο και δε κάνει τπτ ενώ ακούγεται ο ήχος του από πίσω... Έχω κάνει εγκατάσταση απεγκατασταση ... Είμαι με με οφισιαλ σταθερή την τελευταία
Παράθεση από manousakas: “@das_krimi Εγω νομιζα οτι αυτο με την οθονη γινεται μονο με την μαμα θηκη... Γίνεται και με την nillkin??? Έχουμε καμιά φωτό??? ” youtu.be/DV8ED0Ef_Cc(Hidden Content) Καλή χρυσή αλλά να ξες ρουφάει λάδι και υγρά και δεν εφάπτεται όταν κλείνει
Δεν είναι αστοχία έτσι είναι. Απλά το μαγνητικό της είναι μικρό ίσα ίσα να λειτουργεί η αυτόματη ενεργοαπενεργοποιηση οθόνης και όσο κλείνει γίνεται αποκλειστικά με την βαρύτητα...
Ναι και έξω κάτω από 15αρι δεν την βρίσκεις... Εγώ την είχα κατανοεί με την nilkin βιβλιαράκια... Αλλά ύστερα από μια καλή κρεατοφαγια απορρόφησε λάδια και την κατέστρεψα...
Α να χαθείτε αστείοι... Το έβγαλε και σε εμένα μετά την αναβάθμιση από link...όχι ΟΤΑ... Έστρωσε μετά από reboot και πλέον είμαι ένας ευτυχισμένος αναγνώστης του τι νέου υπάρχει... Δηλαδή τίποτα...
Εβαλε κανείς άλλος την miui 9 9.2.4.0 stable.? Δεν βλέπω πια τις αυτοματοποιημένες ενέργειες...παίζει καμία άλλη συντόμευση ή απλά δεν γουστάρανε την φάση οι devs?
Παράθεση από demakhs: “Όλοι γιωτάδες από τα lidl κ όλες κλώσσες unαλανιάρες οι φετινοί/ές...κρίμα, κρίμα!!!! ” Δηλαδη εσύ τον περνάς στο κατοστάρι τον Νικόλα τον φραουλίτσα...;
Οταν βάζεις δάχτυλο (tap to focus) ,δεν χρειάζεται πουλί... Εξηγώ τους λόγους που το πουλί δε φαίνεται ,λόγω χρονικής καθυστέρησης έτσι... Μη μας σβήσουν πάλι