Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 321.
- 
				  και αυτοί που πουλάνε τις sd θα πετάνε στα clouds από την χαρά τους....να τους φάει η μαυρη πείνα δηλαδίς???? Δεν γίνεται, τουλάχιστον με ορθόδοξο τρόπο...με ενδιέφερε κ εμένα για τον αντίστοιχο viber... Απλα κάνε εναν φακελο στην sd, και μεσω quickpic app που ειναι και ευχρηστη κανε μεταφορα στα μπαμ οταν μαζευονται αρκετα... 
- 
				  Παράθεση από spideman3: “"Νο Kras no party!" να πάει τότε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο το παιδί. ” Πήγα δικε μου , αλλά με banάρανε... @pavlidisc είμαι σε περίοδο νηστείας,αλλά και σε περίοδο γενικά μέχρι τις 25,το τρολλ είναι αμαρτία... Μαζεύω πιστοποιητικά για σίγουρο ban από την miui.gr και θα τα καταθέσω τότε... Κάτι offtopic, είχε κανενας πρώην κάτοχος redmi note 3 (επειδή πλέον όλοι εκτός από μένα τον ορίτζιναλ που γουστάρω να τραβάω φωτό με μόνιμο blur, αλλάξατε συσκευές) θέμα με τα κουμπιά; … 
- 
				  Επειδη και γνωστός μου το πήγε για επισκευή σε ανεπίσημο γωνικακο μαγαζάκι επειδή δε φόρτιζε...του το γύρισαν ακριβώς όπως εσένα ..φόρτιζε αλλά δεν δούλευε το μικρόφωνο... Μετά από ψάξιμο είδαμε ότι αυτά τα δύο είναι κοντά στην πλακετίτσα και μάλλον από το ταρακούνησαν επηρεάστηκε...το ξαναπήγαμε τα άλλαξαν και τα δύο και όλα κομπλέ... 
- 
				  Το δίκιο και το άδικο είναι εννοιες που χρησιμοποιούνται για ηθικες, ποινικες και γενικά ανώτερες πράξεις από την χρήση εργαλείων...εδώ κολλάει περισσότερο η έννοια σωστού λάθους, και νομίζω κάνεις από τους δύο δεν είναι σωστός και κανείς λάθος...άλλος θέλει να καμαρώνει για το sot και άλλος θέλει να έχει 4g και όταν κοιμάται...η χρήση δλδ είναι καθαρά υποκειμενική, και όση συζήτηση γίνεται για τις δυνατότητες ενός κινητού άλλη τόση πρέπει να γίνεται και για την αναμονή του σε λειτουργία... Και …