Γρηγορη ερωτηση. Συναδερφος εχει το xiaomi redmi note 4 3/16 snapdragon...Θελει θηκες απο Κίνα.... Επειδη γινεται χαμος με τα μοντέλα,εγω κοιταω για international edition? ειναι ιδιο?
Απλα μάλλον ο φίλος μπερδευεται διοτι η rom ειναι κάτι που βγαινει εργοστασιακα και εξελισσεται απο τους devs... Δεν νομιζω να βγει επισημη miui για το one γιατι θα ειναι αντιδεοντολογικο....υποτιθεται το αγοραζεις επειδη ειναι vanilla...Νομίζω όμως thread θα γινει μόλις αρχίσουν οι πρωτες παραλαβές...
Ετσι έκανα εγώ...πήρα το xiaomi redmi note 4 global edition στη γυναίκα και κράτησα τον kenzàra...ζηλευω λίγο που αυτή έχει double tap και σε λίγο θα έχει split screen αλλα το kenzo ειναι ιδέα...
Θελω μια βοήθεια . Όπως π.χ το redmi note 3 που έχω λέγεται kenzo,πως λέγονται τα : 1.xiaomi redmi note 4 2.xiaomi redmi note 4 global edition 3.xiaomi redmi note 4 X άπαντα με Snapdragon??????????
κατι τελευταιο παιδιά .... ειναι καποιο σκρουτζομάγαζο που εχουμε στη μπούκα και πρεπει να προσέξω??? δεν εχω ξανα ασχοληθει με σκρουτζ.... επισης αν εχουμε καποιο εμπιστο ή εστω συμφορουμίτης εμεινε ικανοποιημενος