Xiaomi redmi note 4 global version ή LG X Mach...? Από ότι είδα φοράει τον 808 του mi4c.... Help ο χρόνος πλησιάζει και θα φάω τηγανιά αντί για παντόφλα
Παράθεση από das_krimi: “Λοιπον θέμα με τον κενζο...Το παρατήρησα τελευταία γιατί συνηθίζω να φορτίζω βράδυ... Η φόρτιση με τον ορίτζιναλ φορτιστή δίνει 100-150mah και γράφει 3 ώρες για πλήρης φορτιση ενώ έχω 60% αλλα με έναν φορτιστή από iPad και με το ίδιο καλώδιο δίνει 840-1290 mah.. και γράφει μια ώρα μέχρι πλήρη φόρτιση....να χάλασε ο φορτιστής;.... ”
Λοιπον θέμα με τον κενζο...Το παρατήρησα τελευταία γιατί συνηθίζω να φορτίζω βράδυ... Η φόρτιση με τον ορίτζιναλ φορτιστή δίνει 100-150mah και γράφει 3 ώρες για πλήρης φορτιση ενώ έχω 60% αλλα με έναν φορτιστή από iPad και με το ίδιο καλώδιο δίνει 840-1290 mah.. και γράφει μια ώρα μέχρι πλήρη φόρτιση....να χάλασε ο φορτιστής;....
Αυτο εδώ Xiaomi Redmi Note 4 (3GB/32GB) Dual Snapdragon Gold EU έχει την 800αρα μπάντα; Είναι το αντίστοιχο note 4x της infoquest? Έχω μπερδευτεί...Scheiße
Αυτόν το καινούριο, πολύ ξενέρωτο τον κόβω Μεξικάνοί, Αμερικάνοί και Ινσπέκτωρες που έλεγες demakis; Οπως και να έχει εγω για το rredmi note 4 μπηκα και ευχαριστω επίσης τον κ.Καγγελάρη...