Παράθεση από panorifixiaomi: “Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Το τηλέφωνο όταν η οθόνη κλήνει μετά από 15 λεπτά περίπου απενεργοποιείται το wi-fi και τα data εχώ την τελευταία αναβάθμιση ota 10.0.4.0 και Δεν βρίσκω καμία ρύθμιση να το ρυθμίσω ” Δες πολιτική αναστολής λειτουργίας wifi στο Viber...
Και εμένα με το κάνει μετά από επαναφορά και απενεργοποίηση βελτιστοποίησης miui... Πριν από τις ανωτέρω αλλαγές και στην ίδια ρομ άλλαζε κανονικά...δε ξέρω τι από τα δύο φταίει..
Απενεργοποιησε τη βελτηστοποιηση miui από επιλογές προγραμματιστών... Δώσε αυτόματη έναρξη και χωρίς περιορισμούς miui για τις εφαρμογές που επιθυμείς...
Εγω καταλήγω ότι είναι hardware και θέλει αλλαγή καλωδιοταινιας... Κάποιοι στα fora λένε για bug, αλλά δε μπορώ να αντιληφθώ πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.... Ήδη παρηγγειλα μια από τα βάθη της Κίνας ..
Σε desing luxurity και προστασία αλλά με ακάλυπτο πάνω κάτω μπροστά μέρος... Αν είσαι νορμάλ άνθρωπος και τα χέρια σου δεν πιάνουν σκ@τ@... Δες και αυτήν που φοράω εγώ... Δέρμα
Γιατι έτσι ρε... Εγώ το ψιλολατρεψα.... Βέβαια η μόνη εμπειρία που έχω ξες πια είναι... Αυτή που σε έκανε να γράψεις σεντόνια για exposure κλείστρα και τα λοιπά....
Στο Nova go υπάρχει δικαίωμα χρήσης συγκεκριμένου αριθμού συσκευών με ένα account... Αν πχ έχεις το νοβα γκο σε δύο λάπτοπ και πας να το περάσεις μετά σε ένα τάμπλετ, δε θα μπορείς να κάνεις χρήση του από τον ένα εκ των δύο λάπτοπ...