Αρα που καταλήγουμε... Ότι η μπαταρία δεν είναι υδρόβιο θηλαστικό ... Δεν καταλαβαίνω γιατί επεκταθηκες τόσο .... Ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο... Έτσι κ αλλιώς κανείς δεν κρατά πλέον τηλέφωνο πάνω από δύο χρόνια...
Ρε μη δώσουμε ένα απτό και βατό παράδειγμα, να μπουν όλοι να το τραβήξουν από τις βy$0τριχες.... Ελεεινοί παλιοχαρακτηρες και αντιπρόσωποι.... Και ναι Επιμένω , ότι το προσέχεις σε προσέχει...
Η μπαταρία είναι ζωντανός οργανισμός, δεν πρέπει ούτε να σκάει στο φαι γιατί θα πάθει τριγλυκερίδια ούτε να πεινάει και να καταβολιζεται... Πρέπει όμως μια φορά το δίμηνο και να σκάει και να πεινάει για να ξέρει πόσο χάλια είναι ... Το ήξερες ότι οι vegan δεν τρων μπαταρίες ? Δεν είμαι απόλυτος απλά οι έρευνες για την σωστή χρήση και συντήρηση μπαταριών αυτό λένε...
Τι έμαθα; Έβαλαν οι Κινέζοι ολοταχώς για camera 2api στην beta China? Δλδ τι άλλο να ζητήσουμε δλδ... Μόνο σπίτι δεν έρχονται να μας τα βάζουν για φόρτιση το βράδυ... Άιντε μπας και δούμε άσπρη μέρα και εμείς οι άσχετοι, που ακούμε root και λέμε φέρτε μια κάσα 100.gif ...
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από das_krimi: “ ” Βαλε Google DNS ” δεν είδα πρόοδο ... πάλι κλειστά είναι... Εν τέλει ειδωμεν το φως το αληθινό... Ήθελε restart ο ρουτέριος
Την πρώτη μου καλωδιοταινία έντασης μου την πέρασε ένας ''εφευρέτης'' νομίζω από Πακιστάν και έδωσα 15 ευρώ... Όταν το έπιασα μόνος μου και το άνοιξα , τα έκλαιγα μια βδομάδα με το πόσο εύκολο ήταν... Για εμένα πειραματισου, αντέχει...
Ενα πράγμα χρειάζεσαι από εργαλεία... Μακρύ νυχακι στο μικρό δάχτυλο... Ναι αυτό που ξύνεις το αυτί ... 100.gif Εύκολη διαδικασία από την δεύτερη φορά και μετά... Πλέον ανοιγω το καπάκι του κενζο όταν βαριέμαι για αντιστρες
Παράθεση από Talliron: “ Άλλο ένα πρόβλημα που εντόπισα και είναι επίσης κακό, είναι πώς, αν τρέχει η πλοήγηση και θες να καλέσεις μέσω viber κλήση, καλεί ο άλλος το σηκώνει αλλά εσύ ακούς ακόμα να καλεί. ” νομίζω εδώ λες ότι τρέχουν ταυτόχρονα... Δλδ δεν τερματιζεις πλοήγηση και μετά Viber, αλλά ελαχιστοποιεις πλοήγηση και τρέχεις Viber... Άρα τρέχουν και οι δύο με αποτέλεσμα να ακούγονται και οι δυο
Δεν έχουν σχέση οι ειδοποιησεις με το picture in picture... Επισεις εννοείται θα ακούγεται και το Viber και οι χάρτες εφόσον τρέχουν ταυτόχρονο όπως εξακολουθούν να ακούγονται και κατά την διάρκεια κανονικής κλήσης... Δε φτάνει το κινητό...
Πατα πάνω στο οθόνη και θα σου γράψει πόσες ώρες λειτουργεί.... Φόρτισε το μέχρι 90% και αστο μέχρι 30%, δες πόσες ώρες έχεις ενεργη οθόνη σε αυτό το διάστημα και στείλε το μας... Όπως και την rom από το about phone...
Οταν εγώ φώναζα να μην τα αφηνετε να πέφτουν κάτω από 15% με λέγατε ψυχαναγκαστικό... Ε το κενζο μου χαίρει άκρας υγείας στα χέρια της μαμακας μου με 5.5-6 ώρες sot.... Μπαηδεγεη εννοείται με αλλαγή μπαταρίας θα έχεις νέο τηλέφωνο...
Οποτε όχι υποδεέστερο... Απλά δε σου αρέσει η νέα εμπειρία χρήσης... Υπάρχουν δύο τινά... Ή να την συνηθίσεις ή να το πουλήσεις και να πάρεις πάλι 4αρι... Και εγώ δεν μπορώ να βρω πιο σκαλωτικο παιχνίδι από το φιδάκι, αυτό δε σημαίνει ότι το god of war είναι υποδεέστερο... Είναι πιο πολύπλοκο και σε κάποιους την σπάει.... Με τον χάρτη να ξες είναι το picture in picture mode, που ενεργοποιείται όταν ελαχιστοποιεις τον χάρτη, για τις ειδοποιήσεις ότι είπαν τα παιδιά Δώσε του λίγες μέρες ακόμα και …