Αστο ρε το παλιοface unlock, έπαιξα μια δυο μέρες , χάρηκα αλλά μέχρι εκει.... Το κοιτάς να πούμε τσακ ανοίγει.... Επιανα τον εαυτό μου να κοιτάω το κινητό λες και έχω ψύξη για να μπορέσω να δω ειδοποιήσεις μόνο ή την ώρα, χωρίς να ξεκλειδώσει... 100.gif Αν το βελτιώσουν και το κάνουν αλά iPhone ίσως σκεφτώ να του κάνω την χάρη να ξαναδεί τα μουτρακια μου
1. Χαλασμένος φορτιστής. 2. Χαλασμένο καλώδιο 3. Πρόβλημα με πλακέτα φόρτισης Κατέβασε εφαρμογή ampere και δοκίμασε άλλους φορτιστές 5v 2A για να δεις τι παίζει....
Εγω αντιμετωπίζω άλλο θέματακι που στο κενζο δεν το είχα... Έχω dublαρει την εφαρμογή της εθνικής Τράπεζας και ενώ έχω περάσει δαχτυλικο για να ανοίγουν και οι δύο και όλα κομπλέ, η dublicated εφαρμογή φαίνεται να μην μπορεί να διαβάσει μετά το σεταρισμα το δαχτυλικο... Δεν με νοιάζει έχω βάλει πίν, απλά ξενερωνω
Παράθεση από demakhs: “ Τα λάστιχα είναι το επόμενο σοβαρό μου άγχος μαζί με το νερό που εξαφανίζεται απ' το ψυγείο του αυτοκινήτου, που αν δεν είναι κάποια διαρροή, τότε πάμε για φλάντζα μηχανής, με ότι αυτό συνεπάγεται... ” Άνοιξε βρε Αϊνστάιν το καπακι από τα λάδια ... Άμα δεις μαρμελάδα γύρω γύρω ξεκινά να κλαίς... Εμένα χάνει 200μλ στις δύο βδομάδες... Τλκ έχει χαλάσει το καπάκι από το δοχείο ψυγείου και δεν στεγανωνε... Με τις φώκιες είμαι τελείως αντίθετος. Λαστιχακι χανκουκ και είσαι αρχ…
Official είναι παιδιά απλά ειναι nightly... Δλδ δίνεται σε λίγους πρώτα ota για δοκιμή και έπειτα γίνεται μαζική αποστολή... Απλά εμείς τσιμπάμε το link και το περνάμε αν θέλουμε χειροκίνητα χωρίς να περιμένουμε να γίνει το μαζικο