miui-blockota-whyred_global-V10.0.1.0.OEIMIFH-V10.0.2.0.OEIMIFH-b573a3b7fa-8.1.zip Αφορά global stable Αν δεν κατεβαίνει , κατεβάστε το από υπολογιστή και περάστε το ...και μετά μέσω updater... Μια χαρά μέχρι στιγμής
Κανω πυγμαχία από τότε που άρχισα να περπατάω Ευαγγελία.... Αλλά είμαι και ιππότης... Χάρισμα σου το ντεντέφωνο του κυρίου.... Είπαμε για δύο χρόνια αυτό θα είναι το τεχνολογικό μου γκομενάκι
Το έκανα ρε συ Ευαγγελία, δούλεψε αλλά έχω ψυχαναγκασμό να είμαι up to date... Και πάλι τα ίδια μετά από δύο μέρες... Ουστ από δω παλιοτσαϊνίζ... Θα μας σκασετε
Στο YouTube app, όταν κάνω έναρξη ενός βιντεακίου , αυτό ξεκινάει σε χαλια ποιότητα τα πρώτα δεύτερα... Στο Kenzie δεν γινόταν αυτό... Η σύνδεσή μου είναι στα 43mbps
Ειναι ερωτευσιμο, στιβαρό , οθοναρα , καμεραρα για νορμάλ ανθρώπους, τι άλλο να ζητήξω..... Για άλλα δύο χρονάκια βρήκα την καινούργια μου τεχνολογική γκόμενα.... Και φτηνή ε ; Όχι τίποτα gold digger...
Την έδωσα την παλιοκινεζα ... Τι διαμαντακι αυτό το whyred... Είμαι σε κατάσταση μόνιμου ανατριχιάσματος... Φαντάζομαι τα συναισθήματα των λεφτάδων μας με τα Mi....