Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 321.

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “ ” 44891965551_7ef13486ae_c.jpgIMG_20180924_200910 ” 100.gif Θα αρχίσεις να θυμάσαι εποχές kenzo αλλά με υπερβολικά πολλές πιθανότητες βελτίωσης στο άμεσο μέλλον.

• Magic WormHole

das_krimi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Και τα ελικόπτερα απαγορεύονται αλλά δε βλέπεις τι γίνεται;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στην φυλακή απαγορεύονται τα κινητά με κάμερα... Οπότε πάρε το παλιό... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απάτη 1. Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. 2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ. 3. Επιβάλλεται κάθει…

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhsΕιναι κούκλα και ναι θα την έπαιρνα πάλι τόσο ... Ότι και να κάνεις στην κάμερα θα σε πατάω... fz7FGNJ2kq59pgzE6 Δες την αντανάκλαση στην γυαλιστερή της οθόνη.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog σας ευχαριστώ που επιβεβαιώνεται τα λεγόμενά μου και στηρίζεται την νεράιδα... @demakhs 130 για αυτή την ιδέα που λέγεται kenzo, μαζί με την καρτουλα της 32αρα(με κάποιες πρόστυχες φωτό μου μέσα)... Μαζί με 4 θηκουλες και τζαμακι, ναι θα το έπαιρνα αν δεν είχα κενζο και είχα ασ πούμε ένα μοτορολα G3 ή ένα Samsung A J.... Πες μου τι λιγότερο κάνει από το δικό σου με το σάπιο δαχτυλικο, εκτός από κάμερα σε καθημερινή χρήση....άσε που βλέπω τον συνάδερφο μου στη δουλειά παρέα με powerbank... Κ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ψησου να βάλουμε ίδιο deal με τον pavlisc, αλλά χωρίς καρσιλαμά ... Κάτι θα σκεφτώ...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Επομενος πρωταγωνιστης

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αναφερομαι στο καινούργιο σου μετεχειρο... Αυτό που του χρόνου θα είναι τρία χρονών και θα πρέπει να το δώσεις κάνα 10ρικο... Για το δεύτερο απλά να πράξεις χρειάζεται, τίποτα άλλο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

ωραια σε εναν χρόνο από τωρα,,,, αγοράζω το δικό σου τοτες για 10 ευρά... Να το προσέχεις όμως και να είναι στην πένα...περιεργη αντίληψη αγοράς - ζητησης εδώ μετσα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

εσένα θέλουμε, όχι παιδικά.... Μεγάλοι άνθρωποι είσαστε.... Άμα λέμε ένα πράμα να το κάνουμε.... Άμα δε το κάνουμε να μη το λέμε.... Μη το λέμε και δε το κάνουμε... Να το κάνουμε άμα το λέμε.... Αλλιώς .....να μη το λεμε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs , αν δεν τραβηχτεί βίντεο στο οποίο να φαίνεται και αφιέρωση στον @pavlidisc τύπου : ''καλα τα κατάφερες ρε μπαγασα, τι ήθελα και μίλαγα'' χορεύοντας καρσιλαμά, θα υπάρξει σίγουρα αμφισβήτηση του λόγου σου ... Έχεις και με τι να το κάνεις τώρα... Scripta manent Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από demakhs: “στείλε μου, με απόδειξη, ότι το πούλησες πάνω από 150 ευρώ κ την ίδια στιγμή, θα χορέψω καρσιλαμά σε live μετάδοση... : ” ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs μπύρα να πιεις στο μπαρ και να στην ανοίξουν μπροστά σου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Τα μονοθέσια μετά το 1992 είναι 90% υπολογιστές. Αν κάνεις κάτι μήνες εκπαίδευση μη αποκλείεις να είσαι το ίδιο γρήγορος τουλάχιστον για λίγους γύρους. Τα μονοθέσια ελέγχονται από πολλές διοαφορετικές μονάδες υπολογιστών οι οποίες διορθώνουν ή μαλακώνουν τις εντολές του πιλότου. Η εκκίνηση γίνεται αυτόματα με τον πιλότο να αλλάζει τις ταχύτητες, το πέρασμα πάνω από τα κερμπ γίνεται επίσης αυτόματά με τις αναρτήσεις να μαλακώνουν και να σκληραίνουν όσο χρειάζεται για να…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παρε καλύτερα 173.9 σουβλάκια, τα μισά τα τρως σήμερα και τα άλλα μισά αύριο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Nokia 3310... 100.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αμα σβήσει ο ήλιος θα έχουμε ακόμα Sot για τουλάχιστον 6 - 7 ώρες... Καμία φορά έτσι που το κρατάω του λέω... Lagαρε ρε να σε πετάξω από το παράθυρο ... Αλλά μπουυυ... Πραγματικά αν αυτό το κινητό είχε ένα Τσικ κάμερας θα το έπαιρνα στο κιβούρι μου... 100.gif χτύπα ξύλο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω έχω να πω ότι η Xiaomi μας διδαξε πως 150 ευρώ πλέον έχουν σημασία στην τεχνολογία και αξίζουν το εκατό τοις εκατό τους, Εμένα δε μου λείπουν 150 ευρώ για το redmi note 5 πλην όμως θεωρώ πως ακόμα αξίζει ο Μαθουσάλας μου ... Και τον προσέχω ... ( Η γυναίκα μου τουναντίον θεώρησε πως ήταν τόσο καλό το 4άρι που σίγουρα θα είχε αδιαβροχοποίηση)...αλλά άλλο θέμα αυτό.

• Παράθεση από foxy4270: “mi5s hdr+ 43607794904_a44664d844_c.jpgart334 by foxy4270, on Flickr ” Και εδώ στα αριστερά, ίσως ζει ένα ακόμα δεντράκι που ξεπλένει τα μεταξωτά του φύλλα στο φεγγαρόφως της Αυγουστιάτικης Σελήνης 100.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ε αυτό λέω ... , Και εμένα μου αρέσει αλλά δεν τραβάει .. ξεκουραστον