Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 321.
- 
				  Απάτη 1. Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. 2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ. 3. Επιβάλλεται κάθει… 
- 
				  @fog σας ευχαριστώ που επιβεβαιώνεται τα λεγόμενά μου και στηρίζεται την νεράιδα... @demakhs 130 για αυτή την ιδέα που λέγεται kenzo, μαζί με την καρτουλα της 32αρα(με κάποιες πρόστυχες φωτό μου μέσα)... Μαζί με 4 θηκουλες και τζαμακι, ναι θα το έπαιρνα αν δεν είχα κενζο και είχα ασ πούμε ένα μοτορολα G3 ή ένα Samsung A J.... Πες μου τι λιγότερο κάνει από το δικό σου με το σάπιο δαχτυλικο, εκτός από κάμερα σε καθημερινή χρήση....άσε που βλέπω τον συνάδερφο μου στη δουλειά παρέα με powerbank... Κ… 
- 
				  @demakhs , αν δεν τραβηχτεί βίντεο στο οποίο να φαίνεται και αφιέρωση στον @pavlidisc τύπου : ''καλα τα κατάφερες ρε μπαγασα, τι ήθελα και μίλαγα'' χορεύοντας καρσιλαμά, θα υπάρξει σίγουρα αμφισβήτηση του λόγου σου ... Έχεις και με τι να το κάνεις τώρα... Scripta manent Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από demakhs: “στείλε μου, με απόδειξη, ότι το πούλησες πάνω από 150 ευρώ κ την ίδια στιγμή, θα χορέψω καρσιλαμά σε live μετάδοση... : ” ” 
- 
				  Παράθεση από osalonikios: “Τα μονοθέσια μετά το 1992 είναι 90% υπολογιστές. Αν κάνεις κάτι μήνες εκπαίδευση μη αποκλείεις να είσαι το ίδιο γρήγορος τουλάχιστον για λίγους γύρους. Τα μονοθέσια ελέγχονται από πολλές διοαφορετικές μονάδες υπολογιστών οι οποίες διορθώνουν ή μαλακώνουν τις εντολές του πιλότου. Η εκκίνηση γίνεται αυτόματα με τον πιλότο να αλλάζει τις ταχύτητες, το πέρασμα πάνω από τα κερμπ γίνεται επίσης αυτόματά με τις αναρτήσεις να μαλακώνουν και να σκληραίνουν όσο χρειάζεται για να… 
- 
				  Εγω έχω να πω ότι η Xiaomi μας διδαξε πως 150 ευρώ πλέον έχουν σημασία στην τεχνολογία και αξίζουν το εκατό τοις εκατό τους, Εμένα δε μου λείπουν 150 ευρώ για το redmi note 5 πλην όμως θεωρώ πως ακόμα αξίζει ο Μαθουσάλας μου ... Και τον προσέχω ... ( Η γυναίκα μου τουναντίον θεώρησε πως ήταν τόσο καλό το 4άρι που σίγουρα θα είχε αδιαβροχοποίηση)...αλλά άλλο θέμα αυτό.