Εμενα μπορεί κάποιος να μου πει τι δουλειά είχε χθες η μαριά ο Πριγιο που έπαιζε τα αγαλματάκια ακουνητα αγέλαστα αμηλιτα μέχρι το 90 , και ο Τιμπινταη ο παιχταρας μπήκε στο 70....?
Εχουν δείξει οι ουνοι μας πως αν πνέει ευρωπαϊκός αέρας, θυμούνται καλούς τρόπους.... Εδώ όταν ο Βαρελα δεν έδωσε την μπάλα στο φάουλ αλλά την κουβαλούσε με βηματακια κατά πίσω για να κλέψει χρόνο, άκουσα εμβρόντητος στην καφετέρια τους άλλοτε Βίκινγκ να λένε , Έλα ρε παλληκάρι μου μη κάνεις χαζά Ευρώπη είμαστε.... Αισθάνθηκα για λίγο πως μαζί με την έξοδο από τα μνημόνια θα βλέπω ΠΑΟΚ με μπλούζες να κοιτάνε κανονικά το παιχνίδι και όχι τις θύρες...
Μην αλλάζεις σετ χρονισμού ρε, ψέματα λένε για να τα σκαμε κάθε 4 χρόνια η 80.000 χλμ.... Οδηγά μεχρι 3.000 στροφές και ξεχνάς συνεργείο... ( Ότι λέω μην το πάρετε σοβαρά, )
εμένα η κρίση μου έμαθε να αλλαζω λάδια φίλτρα μόνος μου... Τώρα που βγήκαμε άντε ξαναμανα να πηγαίνουμε συνεργείο να μας πιάνουν τον πωπο....φέρτε πίσω τα μνημόνια... Τα θέλουμε
Ευχαριστω πολύ... Και να που κάθομαι σε ένα τραπέζι, Κουνιάδα : iPhone X Κουνιάδος : iPhone 7 Γυναίκα : υποψήφια rn5 Ανιψιός (14 χρονών) : iPhone 6s Ο ΜΑΜΛΑΚΑΣ: kenzo Κλαίω λίγο αλλά μετά σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι χωρίς κάμερα ( @demakhs )και σφίγγω τα δόντια...
Αν σου πω τώρα καλέ μου φίλε @pavlidisc ότι το 4αρι της γυναίκας μου έκανε μπάνιο στα νερά της Ρόδου, και εγώ προβλέπεται να μείνω με την kenza για ακόμα 1.000.000 χρόνια τι θα πεις;
Ναι ρε συ, ομως άλλο μεταχειρισμένο BMW με 300.000 χιλιόμετρα εταιρικό και άλλο μεταχειρισμένο BMW από χέρι με τις αλοιφές του και στάνταρ βενζινάδικο...
+70 τότε γιατί είμαι ποκερface... Δεν είδα ότι είναι τόσο αθίγγανος... Νόμιζα ότι 150 ήταν η προσφορά του ... Την kenza μου την δίνω 110 γιατί πέρα από συσκευή δίνω και τα όνειρα που φτιάξαμε μαζί...