Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ευχαριστω =============== Μαρ 24th 2017, 8:25am =============== Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόν Γιωργο Kaggelari , για την βοήθεια του, Άν ξέρει κανείς πώς προγραμματισμένα μπορεί να απενεργοποιηθεί το κινητό,ανεβαζω ένα στιγμιότυπο,διοτι το μόνο που βλέπω είναι μία ρύθμιση (μήν ενοχλείται ) ευχαριστώ . =============== Μαρ 24th 2017, 8:33am =============== =============== Μαρ 24th 2017, 6:46pm =============== πως μπορώ προγραμματισμένα , νά κλείνει και να ανοίγει το κινητό?

• ευχαριστω, με μία ματιά,ειναι οκ ?

• φιλε μου Γιωργο σε ευχαριστώ πολύ,θα κάνω ότι μου πεις και σού είμαι ευγνώμων,γενικα ,τι σημαίνει για το τηλέφωνο μού ? =============== Μαρ 22nd 2017, 7:33pm =============== στις εφαρμογές τις miui όπου μού ζητά να έχουν πρόσβαση σε όλα , να επιλεξω ,Ναι ?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…736e67809bf0aaf33538a2276 =============== Μαρ 22nd 2017, 7:13pm =============== συγνωμη και πάλι,πιστευω μέ νιώθεις...

• φιλε Γιωργο σε ευχαριστώ πολύ, το τηλέφωνο το πήρα πριν 10 μέρες από geekbuying , είμαι φάρμακο μένος φίλε μου,σβηνει κάθε 1 -2 μέρες μόνο του. Επειδή είμαι λίγο άσχετος ,πεσμου τί ακριβώς μου ζητάς μέ πιό απλά λόγια , και sorry.

• Ευχαριστώ πολύ