Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
- 
				  Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomithorn - - Διάφοροι Οδηγοί Μήνυμαευχαριστώ geoanto555. Θα μπω να διαβάσω για την διαδικασία που απαιτείται. Τυχόν απορίες ( που σίγουρα θα έχω) θα επανέλθω. 
- 
				  Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomithorn - - Διάφοροι Οδηγοί ΜήνυμαΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση παιδιά. Κάνει update κανονικά. Και για να βάλω την ελληνική έκδοση ρε παιδιά τι βήματα ακολουθώ από εδώ και πέρα ; 
- 
				  Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomithorn - - Διάφοροι Οδηγοί Μήνυμακαλησπέρα παιδιά. Σήμερα ήρθε το κινητό της κοπέλας μου. Το δικό μου ακόμη (αθάνατα ελτά) . Είναι το mi max 4/128. Σας παραθέτω ενα screenshot να με βοηθήσετε σχετικά με την rom για να ξέρω τι μου γίνεται και τι να κάνω μετά. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! 
- 
				  καλημέρες σε όλους. +1 thorn84 
- 
				  καλησπέρα σε όλους και άλλη μια από μένα thorn84. 
- 
				  καλησπέρα και άλλη μία τιμημένη. 
- 
				  Άλλο ένα πονταλάκι! thorn84 
- 
				  Καλή χρονιά και από μένα! +1 thorn84. 
- 
				  Υποδοχή Νέων Μελών (Old)ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Καταρχήν να σας πω ένα μπράβο για την όλη δουλειά που κάνετε και την βοήθεια που δίνετε! Περιμένω από Κίνα το xiaomi MI max 4/128.Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα άγχος σχετικά με φλασαρίσματα και τα συναφή καθότι είμαι λιγάκι άσχετος με το αντικείμενο. Με περιμένει πολύ διάβασμα (ήδη το κάνω) . Αυτά για αρχή και συγνώμη για την έκταση!