Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Παράθεση από NasDriver: “Ακόμα είναι, πίστεψέ με και μάλιστα έχω το 2/16, όχι το prime...αυτό το έχεις κάνει ποτέ Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) ? ” Και εγω το 16αρι εχω.Δεν το εχω μετανιωσει στιγμη για τα χρηματα που εδωσα.Οχι ποτε(δεν εχω κανει το οδηγο). Δλδ θα κανω αυτα τα βηματα που λεει μεσα κατεβαζωντας την 6.5.5. Νομιζω με αυτη μου ηρθε απο vickmall. φεβρουαριο το ειχα παραλαβει. Μετα να του αφησω αυτη;;Ή να περασω την τελευταια gtv που θα κυκλοφορει;;

• Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από Panos_G: “Εχω παρατηρησει πως το miui 8 ειναι πολυ πιο αργο απο το 7. ” Εξαρτάται πως την πέρασες, από πότε έχεις να "καθαρίσεις" την συσκευή σου φλασάροντας μια fastboot rom Ελληνική και τι του έχεις πάνω. Πιθανώς να οφείλεται και στο θέμα που χρησιμοποιείς, έχω παρατηρήσει πως με ένα συγκεκριμένο theme, δεν υπάρχει αυτό το smoothness που λένε και στο χωριό μου. Εν κατακλείδι, δεν συμφωνώ μαζί σου. ” Την περασα με τον κλασικο τροπο μεσω twrp. Δεν εχω περασει π…

• Γεια σας παιδια. εχω redmi note 2 και του εχω περασει την gtv 6.9.29 developer.Πιο πριν ειχα απο τις πρωτες της miui 8 και ακομη πιοπ πριν miui 7. Εχω παρατηρησει πως το miui 8 ειναι πολυ πιο αργο απο το 7. Εχετε το ιδιο θεμα;; Ειναι ιδεα μου;; Γινεται να μπαινει σε εφαρμογες πιο γρηγορα ενας mt6753 και mt6752;; Ποια λετε να δομιμασω;;

• Θα θελα το Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone Ευχαριστουμε και καλη τυχη να χουμεε

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Αυτο το κινητο το εχω αγαπησει. Καλη επιτυχια σε ολους και αγαπαμε miui. gr :))

• Παράθεση από gkalen: “Ναι , τσεκαρε το με το chrome , πράγμα που το θεωρώ περίεργο . Σ'εμενα μου'χει τύχει ακριβώς το ίδιο , αλλά λόγω του ότι έκανα αλλαγές στο build.prop που είχαν σχέση με τα developer options . Ελπίζω να έστρωσε τώρα και να μην ήταν το chrome το πρόβλημα. Αν ήταν θα στο έκανε από την οθόνη του πιν δε θα σε περίμενε να παίξεις και παιχνίδια. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μαλλον εστρωσε. Θελω να του βαλω της τελευταια ελληνικη rom ομως(οχι τωρα συγκεκρι…

• Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Panos_G: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Panos_G: “Μπα δεν πιστευω γτ μπηκα και απενεργοποιησα γενικα τις λειτουργιες προγραμνματιστη και παλι μου το κανει. Μου γινεται οπουδηποτε (παιχνιδια,πληκτα για τηλεφωνο,επιφανεια εργασιας κλτ). Να δοκιμασω να απεγκαταστησω τον chrome??Να του περασω καινουρια rom?? ” Τσεκαρε στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές , να είναι όλα όπως τα βλέπεις στα screenshots.Μήπως έχεις ενεργοποιησει το strict mode Αυτό θα μπορούσε να γ…

• Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Panos_G: “Μπα δεν πιστευω γτ μπηκα και απενεργοποιησα γενικα τις λειτουργιες προγραμνματιστη και παλι μου το κανει. Μου γινεται οπουδηποτε (παιχνιδια,πληκτα για τηλεφωνο,επιφανεια εργασιας κλτ). Να δοκιμασω να απεγκαταστησω τον chrome??Να του περασω καινουρια rom?? ” Τσεκαρε στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές , να είναι όλα όπως τα βλέπεις στα screenshots. Μήπως έχεις ενεργοποιησει το strict mode Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν έχεις αλλάξει κάτι στο build.prop , …

• Μπα δεν πιστευω γτ μπηκα και απενεργοποιησα γενικα τις λειτουργιες προγραμνματιστη και παλι μου το κανει. Μου γινεται οπουδηποτε (παιχνιδια,πληκτα για τηλεφωνο,επιφανεια εργασιας κλτ). Να δοκιμασω να απεγκαταστησω τον chrome??Να του περασω καινουρια rom??

• Γειας σας παιδια. Εχω ενα περιεργο θεμα με το redmi note 2 μου. Το θεμα ξεκινησε χτες. Ετσι οπως το λειτουργουσα αναβοσβηνει ενα κοκκινο πλαισιο περιμετρικα της οθονη περιπου 1-2 χιλιοστα,γυρω γυρω. Το κανει αυτο και μετα παλι μια χαρα το κινητο. Μετα απο 2-3 δευτερολεπτα το ξανα κανει. Τι να ειναι;; Μηπως εχω πειραξει καμια ρυθμιση γτ καπου μπηκα χτες στις ρυθμισηςοθονης. Ελπιζω να μην ειναι θεμα οθονη ή οτι αλλο hardware. Φοραει πανω miui 7 gtv 5.12.17 developer. Ετσι ηρθε απο vickmall και λει…

• Σας ευχαριστω ολους.Ηταν κατι απλο. Τωρα αναμονη.

• Καλησπερα σε ολουςς!! Αποφασισα να αγορασω αυτο http://www.vickmall....fhd-13-0mp.html. Για να μου ερθει σοη και αβλαβες με τι ταχυδρομειο να σταλθει. Παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειναι η πρωτη μου φορα που θα κανω μια τοσο ακριβη αγορα και απο το συγκεκριμενο καταστημα. Η αγορα θα γινει μεσω paypal οπου εχω συνδεσει μια χρεωστικη. Καποια αλλη πληροφορια για την αγορα που πρεπει να ξερω;; Πρεπει να του γραψω κατι στην περιγραφη κατα την παραγγελια(δηλαδη να το τοποθετησουν στην κατηγορια δωρα για …