Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Παράθεση από pit_hal: “Τεχνικά δεν μου είναι δύσκολο αλλα ο χρόνος πραγματικά περιορισμένος για να μπώ στην διαδικασία, οι μετρήσεις που έκανα με το iper3 είναι ουσιαστικά αυτό που ζητάς ταχύτητα απο το μπόξάκι σε ενα αλλο μηχάνημα στο ίδιο δίκτυο. upload pic upload pic Πάντως για μένα μετα απο ενα διάστημα συμβίωσης με το μποξάκι αν κάποιος ειναι πιο advanced user και δεν το θέλει αποκλειστικά για netflix υπάρχουν και αλλες λύσεις, βλέπω πως τρέχει το kodi σε pc δεκαετίας και αναρωτιέμαι γιατι …

• Παράθεση από pit_hal: “Καλημέρα και πάλι,τελικά το analiti εχει iperf3 δεν το ήξερα οποτε ετρεξα lan test για να σου πω πως πάει : Με ethernet gigabit ugreen adapter αλλα σε usb 2 που ειναι το Mi box έπιασε 154Mpbs/226Mbps και με Wifi 5Ghz έπιασε 218/113 ” Ποσο ευκολο σου ειναι να φτιαξεις εναν Plex και να τραβηξεις ενα τουμπανο αρχειο που θα χρειαζεται πανω απο 100Mbps για να δεις τι ταχυτητα τραβαει το Βοχ? Η και καποιο αλλο αρχειο.

• Παράθεση από bagb88: “@Razielhell σε άλλες εφαρμογές έχεις το ίδιο πρόβλημα; (Πχ βίντεο από το YouTube) Αναφέρεις για το κινητό σου την μία φορά για 200Mbps και την άλλη για 20Mbps. Για τι ταχύτητα συγχρονισμού μιλάμε; Και ακόμη τι ταινία είναι αυτή που σου κατεβάζει στο κινητό σου με 20Mbps συνεχώς; Για εξήγησε το πιο απλά και καθαρά. ” Ναι το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα. 200mbps αναφερω για το κινητο μου το οποιο ισουται με 25mb/s. Το κινητο δεν εχει προβλημα να τραβηξει πανω απο 72mbps. Κ…

• Καλησπερα. Κατοχος του Xiaomi Mi S Box και αντιμετωπιζω προβλημα με το 5Ghz Internet. Ενω συνδεεται κανονικα στο δικτυο και μεσα στο analiti app που τρεχω μου δειχνει κανονικα 200-250mbps το physical speed. Καθε φορα που παω να τρεξω ενα αρχειο απτον Plex Server κάνει Cap στα 72mbps το Bandwidth...δεν μπορει να δεχθει περισσοτερο με αποτελεσμω να παγωνει η ταινία. Απτο κινητο(Xiaomi Redmi Note παρόμοια στην εφαρμογη Plex δεχομαι Και πανω απο 200mbps data σε αναπαραγωγη της ιδιας ταινιας ξεπερνων…