Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Σήμερα άλλαξα modem. Έβγαλα το Speedport Entry 2i (με ενημερωμένο firmware) και έβαλα ένα TP-Link VR400 dual band. Ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε (στο σπίτι τουλάχιστον). Κανένα θέμα, ούτε στα 2.4 ούτε στα 5GHz. Θα ελέγξω και σε δημόσια hotspot και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για τη βοήθεια και τη θερμή υποδοχή στο forum. ΙΡ
-
Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Κλειστό το έχω το Bluetooth. Σήμερα πήρα και στο service (Info Quest Technologies) . Μου είπαν ότι το τηλέφωνο δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα, επομένως δεν έχουν το service αυτοί. Πολύ ευγενικοί, όμως συζήτησαν αρκετά μαζί μου και συνέστησαν να κάνω "Reset Wifi, mobile networks and Bluetooth", το έκανα αλλά δεν βοήθησε. Είναι πάντως πολύ περίεργο. Τώρα προσπαθώ να κατεβάσω μια εφαρμογή από το google play γύρω στα 130 ΜΒ και με παιδεύει μισή ώρα, το κατεβάζει αργά μέχρ…
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την αποδοχή ΙΡ
-
Γειά σας, αγόρασα πριν ένα μήνα το Xiaomi Mi 9 lite. Είμαι γενικά ευχαριστημένος αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το wifi. Συνδέεται και δίκτυο του σπιτιού και μετά βγάζει μήνυμα "No Internet Connection". Παρόλα αυτά με τη βοήθεια του browser συνδέομαι σε ιστοσελίδες. Όμως υπάρχει πρόβλημα στο download ακόμη και από το Google Play. Οι μεταφορτώσεις κολλάνε και δεν ολοκληρώνονται συνήθως. Κολλήματα παρουσιάζονται στο viber και το skype. Όταν γυρνάω στα δεδομένα όλα καλά. Δοκίμασα διάφορες λύσεις…