Παράθεση από sakis112: “Στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, επιλογή χώρας, εμένα είναι Κίνα, και δεν μπορώ να το αλλάξω. Κάποια γνώμη; ” γιατί δεν βάζεις την δική μας;;
Παράθεση από ominus: “καλησπερα παιδια και απο μενα, απο σημερα ειμαι και γω κατοχος του Note 10. Ειναι με global εκδοση λειτουργικου μεσα να την αφησω λετε η ειναι καλυτερα να περασω την ελληνικη; ” αυτό εσύ το αποφασίζεις...εσύ τι θες από το κινητό.. Η δική μας βασίζεται σε china source κώδικα...
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχετε πρόβλημα μετά την μετάβαση σε android 10 , δοκιμάστε το. twrp_tucana_3.3.1_Q20-02-2020 ” το μόνο που δεν δουλευει ειναι η ανανέωση τις μπαταρίας όπου λέει πάντα 50% .... Εννοώ είναι πλήρες φορτισμένο. Παράθεση από giannisgr41: “Παράθεση από geoanto555: “Την ρομ βάλτην χωρίς format , λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το δεύτερο ειναι πολύ καλή ιδέα για να μην χάνονται μέσα στα πολλά. ” το προτεινα γιατι γινεται χαμος στο xda αλλα ξερω απο το mi8 μου οτι το αντιστοιχ…
Τοτε μονο factory reset θα χρειαστεί... Άρα πας στο recovery πας εκεί που λέει διαμόρφωση... Εφόσον έχεις κατεβάσει τη τελευταία ελληνική ROM η οποία είναι η 15 τότε περνάς στο εσωτερικό της συσκευής σου και κάνεις εγκατάσταση επανεκκίνηση στο λειτουργικό σύστημα και αν θες να βάλεις root τότε ξανακάνεις επανεκκίνηση στο recovery κάνεις install root και είσαι okay
Παράθεση από Tseligas2000: “υπάρχει τρόπος να κρυψουμε το ροοτ του magisc για να τρέξει το bestcon.... της cosm....? ” Πας στην εφαρμογή και την κρύβεις εσύ από το hide magisk