Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Octaviastikos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Καταρχάς καλορίζικη. Δεν μας είναι global ή china veversio Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Globalization version...

• Magic WormHole

Octaviastikos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας... Έχω κάνει μια αγορά ενός πολύ ωραίου αξεσουάρ για την βροχή και το χιόνι...λέγεται ομπρέλα..αλλά εχω πάθει ζημιά...και θέλω την βοήθεια σας... Πήρε αναβάθμιση η εφαρμογή του και τώρα δεν ανοίγει...τι λέτε να θέλει ;; επίσης δεν μπορώ να την κάνω ροοτ...για να μπλοκάρω κάποια πράγματα όπου πετάνε από ψηλά.... Και θέλω την γνώμη σας τι να κάνω;;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων......... Χαχαχααχαχα

• Νομίζω ότι η μπαταρία είναι αθάνατη και ατέλειωτη... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66583/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66584/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66585/

• Και επίσης αυτό είναι απλός ένας αριθμός... πράγμα που μπορείς να μην είναι τίποτα...αυτό εσύ θα το κρίνεις με της δικές σου φωτογραφίες...εάν έχεις στα χέρια σου τις συσκευες όπου λες...μόνον έτσι είναι σωστή η σύγκριση.. γνώμη μου....

• Ειναι λίγο παλιά...7.2 είναι πιο δυνατή με πολλά ρυθμίσεις...

• παγωμα twrp

Octaviastikos - - Mi CC9 PRO/Mi Note 10 (Tucana)

Μήνυμα

StackPath Εγώ έβαλα αυτό το twrp εφόσον το έκανα εγκατάσταση μετά έκανα format data όπου είναι υποχρεωτικο και μετά πέρασα την ρομ

• Παράθεση από Westman: “Είδα το link, ευχαριστώ! Με την εγγύηση θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που το ξεκλειδώσω; ” Κανένα

• Amazfit gtr

Octaviastikos - - Amazfit

Μήνυμα

Εγω λέω να πάρεις το κανονικό...άσε το λάιτ....

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Παράθεση από chrispsil: “Μπορείς να αποθηκεύσεις τραγούδια μεσα πχ; Γιατί και καλα έτσι λενε στις περιγραφές. Επίσης Το μιουζικ κοντρολ λειτουργεί με την προπόνηση; @Octaviastikos ” Φίλε μου δεν το χρησιμοποιώ...και δεν μου χρειάζεται... Όσο για της έκδοσης όντως υπάρχουν 2.... Μια των 42mm και η άλλη ων 47mm εγώ έχω των 47mm... Δεν νομιζω να γίνεται αυτό που λες... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66480/

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Και πάντα από Ελλάδα...τέρμα από εξωτερικό...μην τον πληρώσεις δίπλα...

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Εγω προσωπικά δεν περνώ τις λάιτ η φτηνές έκδοσης..διότι ει αινπεταμρνα λεφτά... Ένα είναι για μένα και είναι το amazfit gtr.... Τα υπόλοιπα είναι αχριστα... Αυτό είναι το σωστό.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66479/

• Καμια εφαρμογή έχετε βρει για την egde οθόνη;;;

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Octaviastikos - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Μην το πειράζεις πολύ...άσε την miui 11 και τέλος...

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Εγω δεν έχω κανένα προβλήμα...με αυτήν την εκδοση...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66398/

• Ησως σε έχει βγάλει κάποιο συρτάρι;; Η αλλιώς πάνε στο για προγραμματιστές και ενεργοποιήσε την επιλογή που λέει να βλέπει την συσκευή σαν αποθήκευση αρχείων...κάτι τέτοιο κάπου εκεί το λέει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66393/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66394/

• Εκτος από τα μηνύματα θα δεις και δύο εφαρμογές στης επαφές...η μία είναι από την κλίμακα που είχες...και την κατέβασες από το cloud σου... Όσο για το gpay θα δεις στο playstore εάν η συσκευή σου είναι πιστοποιημένη...

• Καταλληλη Version GCAM

Octaviastikos - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Καλως ήρθες στην παρέα μας!!! Καταρχήν δεν σβήνουμε εφαρμογές του συστήματος διότι θα έχουμε προβλήματα στην χρήση του... Όσο για την gcam θα βρεις μέσα εδώ πληροφορίες...εάν ψάξεις!!!!

• @paulk εφόσον είπαν ότι σταματάει...πάει να πει τέλος... Άβυσσος βέβαια η Xiaomi...για λέει και ξελεει μερικές φορές... Ελπίζω μην το πάρεις στα χέρια...

• Αυτα έχω γία το ροοτ μου... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66337/

• Αυτό σε τρώει πατάρια....