Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλησπέρα σας... Έχω κάνει μια αγορά ενός πολύ ωραίου αξεσουάρ για την βροχή και το χιόνι...λέγεται ομπρέλα..αλλά εχω πάθει ζημιά...και θέλω την βοήθεια σας... Πήρε αναβάθμιση η εφαρμογή του και τώρα δεν ανοίγει...τι λέτε να θέλει ;; επίσης δεν μπορώ να την κάνω ροοτ...για να μπλοκάρω κάποια πράγματα όπου πετάνε από ψηλά.... Και θέλω την γνώμη σας τι να κάνω;;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων......... Χαχαχααχαχα
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΕγω λέω να πάρεις το κανονικό...άσε το λάιτ....
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispsil: “Μπορείς να αποθηκεύσεις τραγούδια μεσα πχ; Γιατί και καλα έτσι λενε στις περιγραφές. Επίσης Το μιουζικ κοντρολ λειτουργεί με την προπόνηση; @Octaviastikos ” Φίλε μου δεν το χρησιμοποιώ...και δεν μου χρειάζεται... Όσο για της έκδοσης όντως υπάρχουν 2.... Μια των 42mm και η άλλη ων 47mm εγώ έχω των 47mm... Δεν νομιζω να γίνεται αυτό που λες... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66480/
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαι πάντα από Ελλάδα...τέρμα από εξωτερικό...μην τον πληρώσεις δίπλα...
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΕγω προσωπικά δεν περνώ τις λάιτ η φτηνές έκδοσης..διότι ει αινπεταμρνα λεφτά... Ένα είναι για μένα και είναι το amazfit gtr.... Τα υπόλοιπα είναι αχριστα... Αυτό είναι το σωστό.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66479/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜην το πειράζεις πολύ...άσε την miui 11 και τέλος...
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΕγω δεν έχω κανένα προβλήμα...με αυτήν την εκδοση...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66398/
-
@paulk εφόσον είπαν ότι σταματάει...πάει να πει τέλος... Άβυσσος βέβαια η Xiaomi...για λέει και ξελεει μερικές φορές... Ελπίζω μην το πάρεις στα χέρια...