Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρέπει να διαβάζετε της ανακοίνωσης...όχι μόνο να λέτε...
-
Παράθεση από adartis80: “Ευχαριστώ!!! αλλά μπορώ να την κατεβάσω από κάπου Δεν μου έχει έρθει email ” Απο το ίδιο θα την ξανά κατεβάσεις
-
Παράθεση από occam: “Γεια χαρά. Κάτοχος του mi 9t pro και γω πλέον. Κατέβασα και έβαλα την τελευταία stable rom απο το φόρουμ αλλά έχω πρόβλημα με το titanium backup. Η εφαρμογή κλείνει συνεχως και δεν μπορώ να κάνω restore αυτά που έχω κρατήσει απο το προηγούμενο μου κινητό. ” πρέπει να είναι συμβατό και με τις δύο συσκευές... δηλαδή και τα δύο android 10...αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά...και στο mi note 10 περαστικε...και όλα κομπλέ... μπράβο στην ομάδα
-
Παράθεση από vitriolis2003: “Πληροφοριακά δεν παίζει ούτε η εφαρμογή topo navigator. Γνήσια αγορασμένη εφαρμογή... Πατάω το εικονίδιο και δεν ανοίγει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σβυστην και ξανά πέρασε την...κάνε μια εκκαθάριση...
-
Παράθεση από sakis112: “Έφτιαξα δεύτερο λογαριασμό στην Xiaomi, με διαφορετικό gmail, άλλον αριθμό κινητού, και έδειξε 168 ώρες για ξεκλείδωμα bootloader ( Ο πρώτος λογαριασμός έλεγε έναν μήνα,, είχα ξεκλειδώσει το redmi note 8 pro). ” καλή η ιδέα σου αλλά μετά τι θα κάνεις;; Εάν πάθεις Κανά κοκομπλοκο;; Με τους λογαριασμούς;;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispsil: “Καλησπέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω για να λειτουργήσει το fingerprint στο winbank? ” Εαν είσαι root και μόνο τότε δεν δουλεύει...σωστά;; Σβήνει τότε την εφαρμογή κάνεις ρεσταρτ...κατεβάζεις μετα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΊΓΕΙΣ...πας στο ροοτβτην κάνεις hide ξανά ρεσταρτ και μετά την ανοίγεις... Εάν δεν δουλεψε έτσι τοτε δεν δουλεύει...
-
Παράθεση από xnikos: “σε αυτήν την τελευταία όλα τα permissions πρέπει να ξανά δοθούν αυτό προφανώς επηρεάζει κάποιες εφαρμογές σε εμένα δεν δουλεύει με αυτήν το titanium backup δοκίμασα τα πάντα - πολλές διαφορετικές εκδόσεις, σβήσιμο φακέλων του TB, άδειες κτλ - αλλά δεν παίρνει root access (από magisk) άλλος με το πρόβλημα? καμιά ιδέα? ” Το titanium backup δεν δουλεύει σωστά από 9 και πάνω... Έχει πολλά προβλήματα...βρε την 8.4.0.1 έκδοση του...