Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Δυστυχώς οι κατάσταση με την Xiaomi χειροτερεύει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66024/

• Ας κάνουμε μια αρχή...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66002/

• Για το tucana έχουμε twrp??? Βασικά βρήκα αυτό... [RECOVERY][3.3.1-0][tucana]Unofficial TWRP for Xiaomi Mi Note 10/CC9 Pro (Testing) | Android Development and Hacking Ξέρεις κανείς εάν κάνει;;

• Amazfit gtr

Octaviastikos - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από fragman: “Καλησπέρα, το παρέλαβα χτες το βράδυ 10/12....και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ με την εφαρμογή amazfit... την καταβάζω και μετά με όποιο τρόπο και να προσπαθώ να συνθεθώ (mi account, amazfit, google, facebook κτλ.) μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης ή κολλάει... Καμιά ιδέα κανείς;; το κινητό είναι samsung s7. Μήπως υπάρχει πρόβλημα στους server?? πάντως στον λογ/μο Mi account συνδέομαι κανονικά από υπολογιστή πχ ” Android 8.1 και άνω...

• Παράθεση από pados1002: “Παιδιά τη βοήθειά σας παρακαλώ! Κάποιος που να έχει παραγγείλει πρόσφατα από dragon-tt? Μου απορρίπτει την πληρωμή με κάρτα και δεν ξέρω γιατί... ” δοκίμασε με PayPal

• Mi 9 Τ

Octaviastikos - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Κατεβάζεις εφαρμογή...ΔΕΝ την ανοίγεις...πας στο magisk και κάνεις hide την εφαρμογή της Πειραιώς...και στο τέλος πας και ανοίγεις την εφαρμογή...

• Παράθεση από pados1002: “Παιδια στο dragon-tt ποια μέθοδο πληρωμής χρησιμοποιείτε? Δοκίμασα την επιλογή με κάρτα MasterCard αλλά μου την απορρίπτει... Ξέρει κανείς γτ? ” Δες πμ

• Παράθεση από pados1002: “Καλώς φίλε μου σ ευχαριστώ! ” Δεν ρωτάς και το @GR_Macedon μήπως έχει εδώ στην Σαλονίκη;;; Και δεν ταλεπωρηθεις;;;

• Παράθεση από Kostas7275: “Καλημέρα. Θέλω να παραγγείλω το Mi9T Pro από κατάστημα στο Σκρουτζ. Έχω προσέξει σε μερικά ότι ενώ λένε στον τίτλο Mi9T Pro στην φωτογραφία έχουν το K20 Pro. Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε το K20 Pro ως Mi9T Pro; Εάν το κάνουν αυτό μιλάμε για παραπλάνηση αγοραστή. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία για να μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χφιλε ότι και να πεις είναι λίγο.... Αλλά η συσκευή είναι ίδια...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Octaviastikos - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Περασα την pixel, με οδηγό από το xda. ” και πως σε φαίνεται;;;

• Παράθεση από apostolisni: “@Tseligas2000 βάλε καλύτερα την πιο τελευταία fastboot την eea 11.0.3.0. θα τη βρεις στο επισημο φόρουμ. @Octaviastikos νομίζω την xtrv έχει ήδη και του βγάζει no os installed κατά την εγκατασταση. ” Δεν νομίζω...θέλει να βάλει την eea ρομ

• Παράθεση από Tseligas2000: “αυτη ειναι οκ 10.3.1.0 PFKEUXM Fastboot ? ” Εφόσον έχεις ξεκλειδώσει Βε την ελληνική ρομ...να είσαι ξένοιαστος από την σαβουρα...αλλά και πιο σταθερή

• Android 10

Octaviastikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Γεια σου!!! Μόνο η xiaomi ξέρεις....

• Μήπως έχει δικό τους cloud;;;

• Παράθεση από Vstromakias: “Έτσι περνάει μόνο την εφαρμογή και όχι ότι έχει αποθηκευμένο. Δύο παράδειγμα είναι το πρόγραμμα για τα καύσιμα του αυτοκινήτου, βενζίνη - υγραέριο, ποσότητα και χιλιόμετρα κάθε γεμίσματος. Και πρόγραμμα θηλασμού απο όταν γεννήθηκε ο μικρός μέχρι σήμερα. Πέρασαν οι εφαρμογές αλλά όλα τα στοιχεία δεν εμφανίζονται. ” η εφαρμογες δεν έχουν δικό τους backup...;;

• Δυστυχώς δεν γίνεται να περάσουν όλα.... Λόγου ότι σε κάθε συσκευή τα αποθηκεύει διαφορετικά...

• Xiaomi redmi k20 pro

Octaviastikos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από arouvim: “Αρα αν μου βγαλει update να το αγνοησω? Και πως θα μπορεσω να βαλω miui 11 και να κανω updates στο μελλον? Συγνωμη που ρωτω αλλα δεν γνωριζω πως ” Εγω φίλε μου στην θέση θα έβαζα την ελληνική ρομ.. και θα ησιχαζα...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εινι από τον καλύτερο άνθρωπο για gcam.... Τον Ανδρέα... @Antretng http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7931709#

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Ημερήσιες Εκδοση gcam (android 9): https://f.celsoazevedo.com....4_TlnNeun.apk Έκδοση gcam (android 10): Παρακολουθείτε εδώ για όταν βγάλει https://www.celsoazevedo.c...dev-tolyan009/ Ρυθμίσεις (screenshot): https://drive.google.com/d...Rv?usp=sharing Θα πρέπει να το ρυθμίσετε ακριβώς όπως βλέπετε στα screenshots. Δυστυχώς την νύχτα βάζει αρκετά αργό κλείστρο που δεν ενδείκνυται σε κινητό χωρίς ois ενώ παράλληλα της λείπει λιγο οξύτητα. Indoor και γενικά χαμηλός φωτισμός: Έκδοση gcam (android 9)…

• Παράθεση από apostolisni: “@amavroudis μπήκα στη σελίδα της κοσμοτε αλλά υποστηρίζει λέει μόνο 5-6 συσκευές τις xiaomi. Άρα σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω για mi9t pro; ” Μπορεις πάρε την cosmoteνα το ενεργοποίηση...