Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΗ μαμά κάμερα κάνει για την ημέρα...και η gcam για την νύχτα...εμένα έτσι με αρέσει....και ο καθης ότι του αρέσει..μ
-
Απορίες για Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από nick1973: “Καλημέρα,μπορείτε να με βοηθήσετε με την εγκατάσταση του TWRP γιατί προσπαθώ και η συσκευή μου MI 9 LITE μπαίνει σε FASTBOOT ευτυχώς την επαναφέρω με το MI FLASH. Αν είναι εφικτό τα ακριβή βήματα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ” Το πιο βασικό...έχεις ξεκλειδώσει; Εάν όχι τότε μάταια προσπαθείς
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜια χαρά λειτουργείτε...και έτσι πρέπει να είναι...αλλιώς θα είχες ips οθόνη...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕισαι λίγο off topic..
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΑπενεργοποιήσε την aod και θα είσαι μια χαρά...
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από ios46: “Τις γνωστές ρυθμίσεις: *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* τις έχω δοκιμάσει και πείραξει πολλές φορές έτσι ώστε να είναι σε disabled state (reboot phone μετά, reset sim settings και διάφορα άλλα..). Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων... Απλά σε global MIUI και με Vodafone πλέον δεν δουλεύει... ” Αρα το πιο πιθανό είναι η Vodafone....όπου δεν έχει δώσεις τις αναβαθμίσεις... σωστά...με cosmote πάει μπάλα....
-
Amazfit gtr
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΕαν σβήσεις την aod θα είσαι μια χαρά... Η οθόνη όταν παραμένει ανοιχτή τρο1-2%την ώρα ..αρα το το 100% σε 6-7 μέρες θα την τελειώσει...
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από Atha Kappas: “Καλημέρα στην ομάδα,να ρωτήσω;Από dev Android 10 σε stable 9 μπορούμε να γυρίσουμε;Σε custom μιλάω πάντα ,φλασαρισμα μέσω recovery. ” οχι...θα γίνει τούβλο...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Για δώσε twrp vα φλασαρουμε ” StackPath Εγώ αυτό χρησιμοποιω σαν twrp... Και ειμαι οκ....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜια είναι η ρομ...... Xtrv developer
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤέλειο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65463/ Και αυτό ακόμα πιο τέλειο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65464/--- ---
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Παιδιά, κατέβαζα την ενημέρωση σε miui 11, χώρια που έκανε μια και μισή ώρα , στο 67% κόλλησε και σταμάτησε. Τα παράτησα . Τοσιν ώρα έκανε και σε σας; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.2.0.QFAMIXM_38f824197c_10.0.zip