Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Octaviastikos - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “20191105 015503 — Postimage.org Ανεβασμένα πράματα. ” miui_CEPHEUSEEAGlobal_V11.0.5.0.QFAEUXM_b75c33b811_10.0.zip miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.2.0.QFAMIXM_38f824197c_10.0.zip

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από Panos21t: “Καλησπερα. Μπορει να μ πει καποιος γτ αλλαξε το διπλο gps?? Και γτ δεν υπαρχει υποβοηθιυμενο gps μεσω σαρωσης wifi και Bluetooth οπως παλια?? ” Εγω μόνο το διπλόg gpsδεν βρίσκω... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65431/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65432/

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Θέλω να δω την official ROM. Τώρα έχω την Ρομ από xiaomi.eu. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προσεχε όμως μην τον κάνεις κάνα τούβλο... Και global είναι μόνο stable .. και είναι σε Android 9 νομίζω...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Περιμένω την ενημέρωση με ΟΤΑ σε miui 11. Δεν θα έπρεπε να ανεβάσουν από το official site, την recovery rom, fastboot rom, για να μην ψάχνουμε συνέχεια το κινητό; Νομίζω ότι έπρεπε να το είχαν κάνει, να μην εξαρτιωμαστε από το ΟΤΑ, που είναι σπαστικη αναμονή. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και γιατί δεν βάζεις την xtrv να μην περιμένεις;;

• Μιλα τότε με τον @GR_Macedon όπου έχει μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη...

• Μακριά...δες εκεί κοντά σου μήπως είναι κάποιο μέλος ..να σε βοηθήσει... αλλιώς βάζεις μια ,global rom όπως το πήρες και το επιστρέφεις...

• Παράθεση από theo_ts: “Ευχαριστω Θα το σεταρω και θα το στειλω αύριο κιόλας ” από ποια περιοχή είσαι;;

• Amazfit gtr

Octaviastikos - - Amazfit

Μήνυμα

Πλεον ελληνικάαααα.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65279/

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

• Παράθεση από Souits: “Πείτε καμία γνώμη ρε παιδιά εσείς που την έχετε βάλει την xtrv... Αξίζει;;; Γενικά έκατσε καλά η 10αρα;;; Αυτό που κυρίως μας καίει όλους είναι το sot.... Λοιπόν;;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω την συγκεκριμένη συσκευή...αλλά θα σε πω κάτι πιο σωστο... Του καθενός sot ειναι διαφορετικο...όλοι έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις...έτυχε να δω 10 ώρες...αλλά έτυχε να δω 3 ωρες...

• Mi 9 Τ

Octaviastikos - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Παράθεση από sotsp: “Υπάρχει κανένα κόλπο για να κατεβάσω και να κάνω το update σε miui 11 manual. Ολόκληρη την rom πάντως την βρηκα Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω χάσει την μπάλα μαζί σου... Λοιπόν πες μας ποια ρομ έχεις και ποια θες να βάλεις;; Global ή xtrv.... Stable ή developer....

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Πολλα συμβαίνουν...αλλά στο τέλος το crux (mi 9 pro 5g) θα μείνει δυνατό... Εν αναμονή λοιπόν για να έρθει και επίσημα στα χέρια μου...να είναι καλά ο Jin από το μαγαζί όπου το αγόρασε και το φέρνει...ώστε να δούμε τις σωστές προδιαγραφές....

• Τιποτα να μην κάνεις...ούτε φρεζ....ούτε ντιλιτ....

• Το uninstall το το θες;; Εάν σβήσεις κάποια εφαρμογή συστήματος πάλι τα ίδια θα σε κάνει να ξέρεις...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Δεν μιλάς για 7 ώρες sot, αλλιώς έρχομαι ΤΩΡΑ να δεις τι έχει το δικό μου! Στάλθηκε από το MI 9 μου ” Συνολο εχω 7 ώρες σε καθημερινή βάση...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Wifi... Bluetooth... Data...όλο ανοικτά...και 4 ώρες ημερησίως ομιλία...και σταθερό 4g+...=και είμαι κομπλέ...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Ναι λίγο...mi9 7 ώρες και 20 λεπτά...με την δική μου πάντα χρήση...και το mi9 pro 5g με το ζόρι 8 ώρες...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Δεν έχω διαφορά με το mi9...μόνο λίγο η μπαταρία και ο επεξεργαστής...τίποτα παραπάνω...

• Xiaomi redmi k20 pro

Octaviastikos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Το έχουμε πει πολλές φορές...από stable σε developer και το αντίστροφο θέλει factory reset... ίσως και format data..

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Λέτε να είναι καλό;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65134/