Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣαν γνώμη...εάν θες magisk βάζεις μόνο custom rom.. και όχι official γιατί αυτά θα έχεις συνεχώς...
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚατεβασε την στο υπολογιστή...και μετά στο κινητό....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@sakis112 δεν ξέρω εάν δουλεύει σωστά....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜε το module... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65066/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65067/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Για όσους έχουν πρόβλημα με CTS profile false, εγώ πέρασα αυτό,, αλλά με twrp,, στο magisk module μάλλον ήθελε, Και με ROM 9.9.26,, δεν ξέρω αν δουλέυει σε νεώτερες,, και με ιδίαν ευθύνην. ctsProfile: false | Xiaomi European Community ” Δυστυχώς αλλάξει το δακτυλίκο αποτυπομα5...και δεν δουλεύει σωστά...μην το κάνετε...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΈχει μια απόκλιση 30 μέτρων...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτις 2 τελευταίες ρομ έχει χαθεί το διπλό gps... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65048/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΘα θα το ξαναπώ μετά το ξεκλείδωμα του bootloader χρειάζεται υποχρεωτικά format data επανεκκίνηση στο twrp και μετά εγκατάσταση της Ρόμ
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από sotsp: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιες εφαρμογές μου καταναλώνουν την περισσότερη μνήμη. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγώ θα σε πω την πιο άχρηστη...είναι το Facebook
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “με twrp το περνάω προφανως? επίσης αν το κάνω τώρα και μετά πάω να κάνω update την νέα ρομ θα έχω θέμα? ” Σε έστειλα πριβέ μήνυμα....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓιατί δεν βάζεις την τελευταία 9.10 10;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤελευταία είναι 9.10.10 και όλα πάνε ρολοι
-
Πρόβλημα στο δαχτυλικό
ΜήνυμαΠαράθεση από Vasilis_sartz: “Ναι το έτρεξα αλλά και παλι δεν κατάλαβα τι μου ζητάει ” ποια περιοχή είσαι;;; Μήπως υπάρχει κάποιος κοντά σου να το δει!!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΈχω μια απορία....τι βάζετε το ατμός;; Για ρειξε μια εξηγα;;;
-
Πρόβλημα στο δαχτυλικό
ΜήνυμαΠοια ρομ έχεις ;;δώσε ένα στιγμιότυπο
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι την eu που έχω...έτσι δουλεύει...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από vitriolis2003: “Καλημέρα παιδιά!!! Μια ερώτηση θέλω να κάνω... Γιατί με την xtrv όταν βλέπω ένα link και το πατάω να μπω ενώ το έχω σε εφαρμογή ( π.χ sport24, gazzetta, banggood, gearbest) μου ανοίγει μέσω του browser; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τι εννοείς;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “Καλησπερα. Για οσους εχουν περασει την τελευταια miui 11. Εχετε εντοπισει bugs?? ” βάλε...δεν έχει κανένα πρόβλημα...